Kovakuntoisen Lauran, 51, vartalo on kuin parikymppisellä – kannustaa myös muita naisia terveellisempiin elämäntapoihin: "Kuka tahansa voi tehdä muutoksia"

Kaliforniassa asuva Laura on ehkä fyysiseltä iältään 51-vuotias, mutta saa usein kuulla näyttävänsä puolet nuoremmalta. Suomalainen aviomies on vain ylpeä vaimostaan.

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva Laura Heikkila, 51, on personal trainer, joka kertoo kärsineensä itsevarmuuden puutteesta ennen kuin löysi fitneksen elämäänsä. Lauran tarinan kertovat muun muassa News.com.au- sekä The Sun -sivustot.

Raskaus sai kiinnittämään huomion terveyteen

On vaikea uskoa, että nykyään vain 49-kiloinen, mutta lihaksikas Laura rakasti ennen pikaruokaa. Nainen alkoi ottaa terveytensä vakavasti vasta alettuaan odottaa vuonna 2002 tytärtään, nyt 16-vuotiasta Jaydenia.

Reilu kolmekymppinen Laura löysi elämäänsä terveellisen ruokavalion ja intohimon painoharjoitteluun, ja säilytti hoikan vartalonsa kerryttäen varteensa ainoastaan kolme kiloa lihaksia seuraavien 15 vuoden aikana.

Fitness-inspiraatiota tarjoavalla Instagram-tilillään Lauralla on liki 30 000 seuraajaa. Siellä nainen saa myös runsaasti yhteydenottoja miehiltä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Joskus Instagram-tilini vaikuttaa enemmän treffisivustolta, koska miehet lähettelevät aina yksityisviestejä, Laura paljastaa uutissivustojen mukaan.

Lauran mukaan miehet kyselevät, onko hän todella 50-vuotias, ja kehuvat naisen näyttävän parikymppiseltä.

Aviomies Jay on suomalainen!

Vaikka Lauran suuntaan ryöppyää niin treffipyyntöjä kuin rakkaudentunnustuksiakin, itsekin kovakuntoinen aviomies Jay, 49, on sinut asian kanssa. Onnellinen pariskunta on ollut naimisissa jo 20 vuoden ajan.

Suomalaisia kiinnostanee pariskunnan kovin suomalaiseen suuhun sopiva sukunimi.

– Heikkila on oikeastaan aviomieheni sukunimi, ja aviomieheni on suomalainen, Laura paljastaa MTV Uutisille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toimii inspiraationa naisille

Upea Laura huomauttaa, etteivät miesseuraajat kiinnosta häntä niin paljon kuin naiset, sillä naisia hän nimenomaan toivoo inspiroivansa. Ageless Women -nimiseen fitness-yhteisöön kuuluva Laura toivoisi, etteivät naiset luovuttaisi vartalonsa suhteen missään iässä. Saavuttihan hän itsekin uudenlaisen itsevarmuuden vasta 30 ikävuoden jälkeen!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kuka tahansa voi tehdä muutoksia – aloita vain hitaasti luomalla terveellisempiä tapoja. Syö oikeaa ruokaa ja vältä prosessoitua ruokaa. Älä näännytä itseäsi ja keskity painoharjoitteluun ennemmin kuin rajuun aerobiseen liikuntaan, hän vinkkaa.

Laura 20-vuotiaana ja luonnollisen hoikkana sekä Laura lihaksikkaana 50-vuotiaana. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Kesätreeni: Vatsalihaksia välineillä 5:35
Kokeile vaikka tätä vatsalihastreeniä!

Lue myös:

    Uusimmat