Mainos

Koulukaverit: Noran pullosta tiedettiin

Viinapullo oli 14-vuotiaalla tytöllä koulussa mukana katoamispäivänä.

Viikko sitten Akaassa Pirkanmaalla kadonnut 14-vuotias Nora Bhatia löydettiin päivällä kuolleena keskusta-asutusta lähellä olevasta metsiköstä.

Pirkanmaan poliisi arvelee tytön menehtyneen heti katoamistaan seuranneena yönä eli mahdollisesti jo viime viikon perjantaina. Poliisin mukaan todennäköinen kuolinsyy on paleltuminen. Jäätyneen ruumiin löysi vapaaehtoisen pelastuspartio.

Kiven juurelta havaitun tytön vierestä löydettiin tyhjä, erittäin vahvaa alkoholia sisältänyt puolen litran pullo. Poliisin mukaan pullo oli tytön mukana jo koulussa viikko sitten torstaina.

Noran piti jäädä jälki-istuntoon

Akaan keskustassa kokoontuneen nuorison mukaan koulun rehtorilla ja atk-opettajalla oli tieto pullosta, jonka Nora oli ottanut mukaansa kouluun viikko sitten torstaina.

-Opettaja ja rehtori tiesivät pullosta, mutta eivät ottaneet sitä pois, kertoo nimettömänä pysyttelevä nuorukainen.

Nuorten mukaan Nora oli jäänyt kiinni samalla viikolla lintsaamisesta ja tupakanpoltosta. Hänen piti jäädä katoamispäivänä jälki-istuntoon rangaistukseksi hölmöilyistään. Nora poistui kuitenkin koulusta puoliltapäivin vodkapullo mukanaan.

-Noraa kiusattiin jonkun verran. Luulen, etteivät opettajat kiinnittäneet siihen juurikaan huomiota, koska koulukiusaaminen on täällä yleistä eikä siihen puututa. Paikallislehdessäkin on asiasta kirjoitettu, mutta vanhempien huolta ei oteta todesta, kertoo koulun lähelle kokoontunut nuorisojoukko.

Löytöpaikka sijaitsee suositun ulkoilureitin välittömässä läheisyydessä. Lähin asuinrakennus on vain noin sadan metrin päässä löytöpaikalta. Poliisin mukaan ruumiista ei löytynyt ulkoisen väkivallan merkkejä eikä kyseessä ole henkirikos.

Lopullisesti kuolinsyy selviää ruumiinavauksessa parin viikon sisällä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.