Kotkalaisravintola rikkoi aukiolorajoituksia – viranomaiset sulkivat kahdeksi viikoksi

Kotkassa sijaitseva ravintola on suljettu viranomaisten määräyksellä kahdeksi viikoksi koronarajoitusten rikkomisen takia.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt kotkalaisen Dream 10 Club - ravintolan suljettavaksi kahden viikon määräajaksi. Ravintola oli rikkonut koronaepidemian vuoksi asetettuja aukiolorajoituksia.

Aluehallintovirasto kertoo tiedotteessaan, että ravintolassa oli käynyt poliisipartio viime viikon lauantaina 6. helmikuuta. Aluehallintovirasto sai poliisilta tiedoksi, että ravintola oli ollut avoinna vielä kello 00.25, kun sen voimassa olevien koronarajoitusten mukaan olisi pitänyt sulkeutua kello 23.00.

Rikkomuksen vuoksi ravitsemistoiminta keskeytetään ja liike pysyy suljettuna 12.-26.2.2021.

Aluehallintovirasto valvoo tartuntatautilain mukaisesti sitä, että ravintolat noudattavat voimassa olevia koronatilanteesta johtuvia velvoitteita ja rajoituksia.

Valvonnan perusteella aluehallintovirasto voi määrätä ravintoloitsijan korjaamaan toimintaansa tietyn määräajan kuluessa ja vakavimmissa rikkomuksissa jopa määrätä ravintolan suljettavaksi enintään kuukauden ajaksi.

Lue myös:

    Uusimmat