Kotipelto & Liimatainen: Blackoustic

(E-A-R Music / Edel / Playground Music Finland)

Stratovariuksen vokalisti Timo Kotipelto ja Sonata Arctican entinen kitaristi Jani Liimatainen ovat käyneet yhdessä akustisilla keikoilla ja päättivät kunnioittaa fanien toiveita äänittämällä keikkamateriaalia levylle. Kiva idea, itsekin aikoinaan olisin mieluusti ottanut Kotipellon ja ex-Stratobasisti Keurulaisen coverprojektibändi Episoden keikalla esittämät hittikappaleiden versiot ihan studiossa levytettyinä. Tämä akustinen homma ei vaan jotekin lähde käyntiin vaikka potentiaalia ja yritystä on.

Tuttuun tapaan biisivalikoimaan kuuluu Stratovariusta sekä Kotipellon soolotuotantoa. Niiden lisäksi mukaan on päässyt Kotipellon suosikkeihin kuuluvaa Rainbow’ta ja Deep Purplea sekä Gary Mooren ja Phil Lynottin duettona tunnettu Out in the Fields. Erikoisimmat vedot ovat The Whon (ja Limp Bizkitin) tunnetuksi tekemä Behind Blue Eyes ja Karjalan kunnailla. Levyllä on myös yksi uusi kappale: Liimataisen sävellys Where My Rainbow Ends, joka sopii mainiosti levyn teemaan.

Blackoustic on äänitetty Kotipellon mökillä Pohjanmaalla. Miksaajana hääri Strato-kitaristi Matias Kupiainen. Levy kuulostaa hyvältä, vaikka Kotipelto hieman joutuukin jarruttelemaan tietyissä kappaleissa. Hyvää kamaa kuitenkin faneille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja