Kotimaiset tv-ohjelmat samasta paikasta

MTV MEDIAn, Nelonen Median ja Ylen kesällä julkistama Teevee-palvelu kokoaa yhteen verkossa katsottavat kotimaiset televisio-ohjelmat.

Palvelu on nyt avattu laajaan käyttöön onnistuneen beta-testausvaiheen jälkeen.

Kesän kestäneen kokeiluvaiheen aikana palvelu päivitettiin toimimaan myös tableteilla. Kehittäjäyhteisön kommentteja hyödynnetään kehitystyössä myös jatkossa.

Beta-vaiheen aikana verkkosivustolla on vierailtu 250 000 kertaa ja katsottu 185 000 ohjelmaa. iPad-applikaatiolla on yli kahdenkymmenen tuhannen aktiivinen käyttäjäjoukko, joka on testijakson aikana katsonut ohjelmia yli 90 000 kappaletta.

Teevee tulossa myös älypuhelimiin

Seuraavaksi Teevee tulee käyttöön älypuhelimilla. iPhone-versio on luvassa joulukuussa ja Android-puhelimiin applikaation voi ladata vuoden alusta. Myös Windows-puhelimiin on luvassa oma versionsa ensi kevään aikana.

Yhteisyritys Platcon toimitusjohtaja Jari Lahti kuvailee Teevee-palvelua poikkeukselliseksi edelläkävijähankkeeksi, joka kiinnostaa eri puolilla Eurooppaa.

Palvelun on suunnitellut Isobar Finland ja teknisestä toteutuksesta vastaa Reaktor.

Teevee-palvelu löytyy osoitteesta www.teevee.fi. Tablet-applikaatiot voi ladata Teevee.fi-nimellä Applen App Storesta ja Google Play ‐kaupasta.

MTV3 Uutiset kuuluu MTV MEDIAan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat