Mainos

Kotimaiset tv-ohjelmat samasta paikasta

MTV MEDIAn, Nelonen Median ja Ylen kesällä julkistama Teevee-palvelu kokoaa yhteen verkossa katsottavat kotimaiset televisio-ohjelmat.

Palvelu on nyt avattu laajaan käyttöön onnistuneen beta-testausvaiheen jälkeen.

Kesän kestäneen kokeiluvaiheen aikana palvelu päivitettiin toimimaan myös tableteilla. Kehittäjäyhteisön kommentteja hyödynnetään kehitystyössä myös jatkossa.

Beta-vaiheen aikana verkkosivustolla on vierailtu 250 000 kertaa ja katsottu 185 000 ohjelmaa. iPad-applikaatiolla on yli kahdenkymmenen tuhannen aktiivinen käyttäjäjoukko, joka on testijakson aikana katsonut ohjelmia yli 90 000 kappaletta.

Teevee tulossa myös älypuhelimiin

Seuraavaksi Teevee tulee käyttöön älypuhelimilla. iPhone-versio on luvassa joulukuussa ja Android-puhelimiin applikaation voi ladata vuoden alusta. Myös Windows-puhelimiin on luvassa oma versionsa ensi kevään aikana.

Yhteisyritys Platcon toimitusjohtaja Jari Lahti kuvailee Teevee-palvelua poikkeukselliseksi edelläkävijähankkeeksi, joka kiinnostaa eri puolilla Eurooppaa.

Palvelun on suunnitellut Isobar Finland ja teknisestä toteutuksesta vastaa Reaktor.

Teevee-palvelu löytyy osoitteesta www.teevee.fi. Tablet-applikaatiot voi ladata Teevee.fi-nimellä Applen App Storesta ja Google Play ‐kaupasta.

MTV3 Uutiset kuuluu MTV MEDIAan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.