Mainos

Kotimaiset ja kosteudenkestävät keittiökalusteet – 5 cm välein

Temalin keittiökalusteet valmistetaan Nakkilan tehtaalla kosteudenkestävistä materiaaleista 5 cm -konseptilla, samoin kuin kylpyhuone- ja säilytyskalusteet.

Temalin 5 cm välein kasvava syvyys- ja leveysmitoitus tarjoaa markkinoiden monipuolisimman mittavalikoiman. Joustava mitoitus tuo lisää neliöitä pieneen keittiöön ja tehostaa toiminnallisuutta. Ei niin pientä tai haastavaa keittiötä, ettei laajasta syvyys – ja leveysmitoituksesta löytyisi sopivaa ratkaisua. Valikoiman viidellä eri syvyysmitalla (40, 45, 50, 55 ja 60 cm) voidaan optimoida tilankäyttö ja toimivuus kaiken kokoisissa keittiöissä. Hyvän kosteudenkestokykynsä vuoksi Temalin keittiöt sopivat hyvin myös mökki- ja huvilakeittiöihin, niiden materiaalit eivät vuodenaikojen aiheuttamista sisälämpötilan muutoksista piittaa.

Suunnittele syvyyksillä – saareke, aamiaispiste ja patterit piiloon

Syvyysmittojen avulla voidaan ratkaista haastavien tilojen ongelmakohtia. Ulkoneva palomuuri, patteri tai vesiputket saadaan mukautumaan kokonaisuuteen tasoa vähemmän syvillä kalusteilla. Näin taso- ja työskentelylinja pysyy suorana ja takaa toiminnallisuuden. Kaappien ja laatikoiden taakse voidaan myös ”koteloida” patteri tms piiloon eri syvyisten kaappien tai laatikoiden avulla.
 

Kompakti aamiaisnurkkaus syntyy pieneen tai kapeaankin keittiöön. Kahvinkeitin ja leivänpaahdin eivät paljoa tilaa tarvitse. Jo 40 cm syvillä kalusteilla syntyy toimiva aamiaispiste, johon voi pienkoneet jättää kauniisti esille. Myös yläkaapit voi valita vähemmän syvinä tai jättää ne kokonaan pois.

Kaksipuolisen saarekkeen tai niemekkeen molemmille puolille voi valita säilytyskaapit tai -laatikot. Jos keittiössä myös seurustellaan paljon, voi toiselle puolelle jättää tason alle tilaa tuoleille tasoa kapeampien kalusteiden avulla.
 

Vesipisteseinän yläkaapit ovat usein vähemmän syviä. On mukavampi tiskata, kun yläkaapit antavat työskentelytilaa. Kalusteryhmän voi rajata korkealla kaapilla, joka tasapainottavat kokonaisuuden.  Korkeiden kaappien kätköihin voidaan myös sijoittaa kylmäkoneet, joten toiminnot säilyvät lähekkäin. Avokeittiöissä tunnelma säilyy rauhallisena piiloon integroiduilla koneilla.

Kittiä, naavaa vai suklaata?

Temal-keittiöiden värivalikoima sisältää runsaasti suomalaiseen keittiöön sopivia luonnonläheisiä värejä. Valikoimissa on myös kylpyhuonemallistosta tutut grafiitinharmaa, vaalea tammi ja musta puu. Samettisen tuntuiset himmeän mattapintaiset Velvet-värit ovat vuoden 2020-uutuuksia. Ne sopivat hyvin pohjoismaiseen valoon ja tuovat kodikasta tunnelmaa keittiöön. Ovimalliksi voi valita sileän perusoven, sileän oven uravetimillä tai urallisen Country-sarjan profiilioven. Kalusteiden runko on aina valkoinen.
Keittiökalusteiden seuraksi voi valita HIMACS®-komposiittitason, mattapintaisen Polaris-laminaattitason tai reunanauhoitetun M1-luokan vaatimuksen täyttämän laminaattitason.
 

 • Temal Design -kalustevärit: valkoinen, grafiitinharmaa, vaalea tammi, musta puu, korkeakiiltoinen valkoinen
 • Temal Special Collection -kalustevärit: kitti, pellava, suklaa, maitokahvi, puuteri, savi, vaalea usva, tumma savu, naava, musta, antrasiitti, vanha sininen, kylmä valkoinen, puhdas valkoinen
 • Velvet-kalustevärit: musta, vaaleanharmaa, greige

Kylpyhuoneesta koko kotiin

Temalin 5 cm-konsepti mahdollistaa myös koko kodin sisustamisen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Voit valita samat kalusteet ja värit kaikkiin kodin säilytystarpeisiin. Tyylin toisto luo harmoniaa ja materiaalien sekä värien yhtenäisyys tuo tiloihin järjestelmällisyyttä. Pienen keittokomeron kalustusta voi jatkaa olohuoneen puolelle ja integroida osaksi sisustusta. Kiintokalusteilla voidaan jatkaa valittua tyylilinjaa myös eteiseen, kodinhoitohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kaikkiin kodinsäilytysratkaisuihin.


Tarvitsetko suunnitteluapua?

Paikka kaikelle ja kaikki paikalleen. Hyvin suunnitellussa keittiössä on tilaa työskennellä ja sopivasti säilytystilaa. Sen materiaalit on valittu huolellisesti tarpeiden ja toiveiden perusteella. Toiminnallisuus on kaiken perusta, oikein mitoitetut ja sijoitetut kalusteet kestävät aikaa ja käyttöä. Hyvä keittiö syntyy suunnittelemalla, joten pyydä rohkeasti suunnitteluapua ammattilaiselta. Voit varata maksuttoman suunnitteluajan Sinun suunnittelijasi -palvelun kautta. Sinun suunnittelijasi on Temalin keittiö-, kylpyhuone- ja säilytyskalusteiden asiantuntija, joka auttaa sinua etänä kaluste ja tuotevalinnoissa. Voit myös varata keittiösuunnitteluajan suoraan Temalin Keittiökeskus-myymälän ajanvaraukseen myynti@keittiokeskus.fi.

Temal-keittiöt Keittiökeskuksesta

Temalin Keittiökeskus sijaitsee Kampissa, Helsingin keskustassa. Myymälässä on esillä useita erilaisia keittiökokonaisuuksia sekä mallipalat ja -näytteet. Keittiökeskus on osa Temal & Partners-kokonaisuutta, jossa on Temalin lisäksi mukana partnereina Oras, Cosentino ja Parolan Rottinki.  Keittiökeskus palveleekuluttajia, arkkitehteja, suunnittelijoita, rakennusliikkeitä sekä alan opiskelijoita ja mediaa.

 • Temal on kotimainen kalustevalmistaja, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920.
 • Valmistaa kiintokalusteita keittiöön, kylpyhuoneeseen, säilytykseen ja kodinhoitoon 5 cm välein.
 • Ainoa kalustevalmistaja, joka valmistaa kaiken itse.
 • Kalusteet valmistetaan Nakkilassa, kylpyhuoneen allaskalusteiden altaat Järvenpäässä.
 • Kaikki Temalin kalusteet toimitetaan rungot koottuina ja asennusvalmiina, suoraan tehtaalta.
 • Temalin kalusteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu sekä Design from Finland -muotoilumerkki.
 • Temal-keittiöt jälleenmyy Keittiökeskus.
 • Lue lisää www.temal.fi ja www.keittiokeskus.fi


Lue myös:

  Uusimmat