Kotikatu-tähdet avaavat klubiteatterin Helsinkiin

Kotikatu-sarjasta tutut näyttelijät avaavat uuden klubiteatterin Helsinkiin elokuussa.

Helsingin ydinkeskustaan aukeaa lauantaina 30. elokuuta uudenlainen kevyeen viihteeseen keskittynyt teatteri näyttelijä-muusikko Roope Salmisen johdolla. 

LeBonk -ravintolan tiloissa aloittava 150-paikkaisella katsomolla varustettu Klubiteatteri tarjoaa niin improvisaatiota, teatteria, stand uppia, taikuutta, monologeja kuin musiikkiakin rennolla meiningillä ja ilman pukukoodeja. Uutta teatterissa on erityisesti helposti lähestyttävyys.

– Meillä ei ole tiukkoja etikettejä, vaan tärkeintä on tarjota aidosti laadukasta ohjelmaa viihtyisässä ympäristössä, jonka katsomossa saa löysätä kravattia ja nauttia myös baarin antimista, kertoo Klubiteatterin teatterinjohtajana toimiva Roope Salminen.

Perustajina ovat Salmisen lisäksi Kotikadusta tuttu näyttelijä ja musiikin tuottaja Kalle Lindroth sekä konseptin takana olevan Hook Finland Oy:n toimitusjohtaja Sasu Paakkunainen.

Klubiteatterin lavalla syksyllä nähdään esimerkiksi Martti Suosalo, Ismo Leikola, Krisse Salminen, Eija Vilpas ja Riitta Havukainen. Elias Kaskisen isännöimällä biiseihin ja niiden syntyyn pureutuvalla Alasti-klubilla esiintyy puolestaan muun muassa Olavi Uusivirta.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja