Koskettava kuva koirasta, joka jäi odottamaan uutta perhettä tavaroidensa kanssa: "Henkilökunta itki yhdessä omistajien kanssa"

Omistajien sydän särkyi, kun he joutuivat luopumaan koirastaan. Onneksi lemmikille löytyi pian uusi loppuelämän koti.

Viime kuussa yhdysvaltalainen hylätyille koirille uusia koteja etsivä MCCAC West Adoptable Dogs -järjestö jakoi sydäntä särkevän kuvan 6-vuotiaasta Wall-E-koirasta, jonka omistajat jättivät eläinsuojaan tavaroineen, kertoo Bored Panda -sivusto.

Eläinsuoja toivoi, ettei perhettä moitittaisi heidän päätöksestään, jota ei selvästikään tehty kevein perustein.

"Tämä kaveri ansaitsee loppuelämän perheen, joka ei luovuta sen suhteen. Olkaa kilttejä, älkääkä kuitenkaan haukkuko sen edellisiä omistajia. Me emme tiedä koko tarinaa. Tiedämme kuitenkin, että omistajat olivat murheellisia ja itkivät. Oli vaikeaa auttaa heitä vihdoin lähtemään. Henkilökunta itki yhdessä omistajien kanssa. Emme usko, että tätä päätöstä tehtiin kevyesti", kuvan yhteydessä kerrotaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin kennelistä kerrottiin, että Wall-E-koiran perheellä ei ollut tälle tarpeeksi aikaa, mikä tarkoitti sitä, että koira vietti suurimman osan päivistään yksin.

VIDEO: Katso vinkit koiran pakkaspukeutumiselle. (Artikkeli jatkuu videon alla.)

6:10

Kuva ja tarina osuivat suoraan ihmisten sydämiin ja julkaisulla onkin liki 30 000 jakoa. Eläinsuojan mukaan se tavoitti liki kaksi miljoonaa ihmistä Facebookissa.

– Tiesimme, että se saisi paljon huomiota, koska se oli niin surullista, mutta emme ajatelleet, että siitä tulisi niin valtava juttu, eläinsuojasta todettiin Bored Panda -sivustolle.

Uusi koti koiralle

Eikä onneksi kulunut kauaakaan ennen kuin Wall-E löysi uuden kodin.

Lynn Lee -niminen nainen kertoo liikuttuneensa koiran tarinasta ja marssineensa  saman tien adoptoimaan koiraa itselleen.

Nyt Wall-E voi jälleen nauttia elämästään siitä välittävien ihmisten kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

 

Lähde: Bored Panda

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja