Koronavirus pilasi amerikkalaisklubin bisnekset – keksivät tilalle noutoruokaa tarjoavan "strippikaistan"

Irina on toiminut 10 vuotta stripparina – silikonirinnat muuttivat suhtautumista omaan kehoon 0:47
Irina on toiminut 10 vuotta stripparina – silikonirinnat muuttivat suhtautumista omaan kehoon

Lucky Devil Lounge mukautti liiketoimintaansa koronaviruksen vuoksi.

Amerikkalaisfirma kehitti erikoisen tavan jatkaa toimintaansa koronaviruksesta huolimatta. Lucky Devil Lounge -nimisen klubin uusi idea, Lucky Devil Eats, mainostaa olevansa maailman ensimmäinen ruoanvälityspalvelu, jolla on eksoottisia tanssijoita.

Autokaistalla tanssii strippareita

Oregonilaisyrityksestä voi tilata ruokaa mukaan tai toimitettuna. Perjantaina ja lauantaina ruoan voi itse noutaa "autokaistalta".

Kuski ajaa aidatun alueen läpi noutamaan ruokansa; suoja-aitojen takana tanssii vähäpukeisia naisia kasvomaskit kasvoillaan.

Yksi ateria ja show kustantaa 30 dollaria. Ylimääräinen asiakas autossa nostaa hintaa kymmenen dollaria. Ruoan ostamisen lisäksi asiakas voi lahjoittaa aterioita, tai vaikkapa antaa tippiä strippareille.

Avatessaan autokaistan Lucky Devil Lounge antoi myös 70 ensimmäiselle asiakkaalle vessapaperirullan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Työntekijöidemme turvallisuus tulee aina olemaan ykkösprioriteettimme"

Yhtiön stripparit ovat koronaviruksen vuoksi joutuneet mukautumaan. He myös toimittavat ruokaa autokaistalla työskentelemisen lisäksi.

– Työntekijöidemme turvallisuus tulee aina olemaan ykkösprioriteettimme rahan tai nettimaineen sijaan. Siksi pidämme kiinni tiukoista sosiaalisen etäisyyden säännöistä työpaikalla, siivoamme kuin hullut ja pysyttelemme yleisesti turvassa, yritys lupaa.

Joutui vaihtamaan nimeä

Lucky Devil Eats käytti aiemmin itsestään nimitystä "boober eats". Nimi on väännös tilausautopalvelu Uberin ruoankuljetuspalvelusta Uber eats. Nettisivullaan yhtiö kertoi, että "eräs iso yritys" kuitenkin kielsi kyseisen nimiväännöksen käyttämisen.

Oikeuteen ei sentään jouduttu, ja siitä Lucky Devil Eats on kiitollinen.

Lue myös:

    Uusimmat