Koronavirus oli kaataa hääsuunnitelmat, mutta pariskunta avioituikin äärimmäisen nopealla aikataululla – juhlissa erikoisia yksityiskohtia: Käsidesipiste ja lahjaksi kunnollista vessapaperia

Koronavirus oli kaataa hääsuunnitelmat, mutta pariskunta avioituikin äärimmäisen nopealla aikataululla – juhlissa erikoisia yksityiskohtia: Käsidesipiste ja lahjaksi kunnollista vessapaperia 1:44

Yhdysvaltain Kaliforniassa asuvien Jeremy Rathbonen ja Andrea Rathbonen oli tarkoitus avioitua huhtikuun alussa, mutta koronavirus laittoi suunnitelmat uusiksi. 

Pariskunta tiesi, että häitä ei voida järjestää alkuperäisen suunnitelman mukaan koronavirustilanteen vuoksi. Tämän seurauksena häitä aikaistettiin yllättäen jo heti seuraavaan päivään. 

Pari avioitui nopealla aikataululla viime torstaina. Paikalla olivat Andrean lapset, Jeremyn vanhemmat sekä kolme läheistä ystävää.

– Häät olivat mahtavat, yksityiset ja intiimit, kuvailee Jeremy.

"Nyt meillä on mahtava tarina kerrottavanamme"

Hääjuhla oli täynnä yksityiskohtia, jotka viittasivat tällä hetkellä meneillä olevaan koronaviruskriisiin. Tuore aviopari otti esimerkiksi hääkuvansa hengityssuojaimet kasvoillaan ja kumihanskat käsissään.

Lisäksi vieraspöydän sijaan paikalle oli asetettu käsidesipiste. 

Tuore aviomies Jeremy päätti myös hamstraajien inspiroimana yllättää tuoreen vaimonsa antamalla hänelle lahjaksi kunnollista paksua vessapaperia.

– Nyt meillä on mahtava tarina kerrottavanamme koko loppu elämämme ajan, sanoo Andrea onnellisena.

Lue myös:

    Uusimmat