Koronarajoituksia höllättiin ja lenkkipolut aukesivat Los Angelesissa – yksityisyyttään varjelevien Harryn ja Meghanin talon ympärillä alkoi heti tapahtua

13:05
Harry ja Meghan menettivät kuninkaalliset tittelinsä lähtönsä myötä – mitä se tarkoittaa?

Sussexin herttuaparin vuokraaman luksushuvilan ympärille alkoi ilmestyä näköesteitä, kun Los Angelesin piirikunnassa avattiin koronarajoituksien hölläämisen myötä lenkkipolkuja.

Koronapandemiaan liittyviä rajoituksia on vähitellen ryhdytty purkamaan ympäri maailmaa. Los Angelesissa tämä tarkoitti sitä, että joitain lenkkipolkuja avattiin uudelleen ihmisten käyttöön viime viikonloppuna.

Päätöksen jälkeen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vuokraaman talon ympärillä alkoi tapahtua. Paikalle pölähti brittilehti Daily Mailin mukaan välittömästi rakennusmiehiä, jotka alkoivat pystyttää näkösuojia talon ympärille.

Kuva nimittäin paljastavat, että ilman suojia eräiltä alueen lenkkipoluista aukeavat suorat näkymät yksityisyydestään hyvin tarkkojen Harryn ja Meghanin hulppean luksushuvilan pihamaalle.

Maaliskuussa Los Angelesiin Kanadasta muuttanut pari ei ole löytänyt vielä omaa asuntoa. Sen sijaan Harry, Meghan ja viime viikolla vuoden täyttänyt Archie-poika asustavat elokuvatuottaja Tyler Perryn omistamassa lukaalissa Beverly Ridgen alueella. Talon on arvioitu olevan 18 miljoonan dollarin arvoinen ja sen mukavuuksiin kuuluu muun muassa iso uima-allas.

Kyseinen alue on julkimoiden suosiossa, sillä samoilla kulmilla sijaitsevat muun muassa Sylvester Stallonen, Rod Stewartin sekä Mark Wahlbergin tilukset. Lähistön puistot ja vaellusreitit oli kuitenkin suljettu, kun Harry, Meghan ja Archie muuttivat seuduille maaliskuussa.

Harryn ja Meghanin uskotaan Daily Mailin mukaan saaneen apua kyseisen talon vuokraamiseen Oprah Winfreylta. Tunnetun talkshow-emännän on arvioitu toimineen perheen mentorina Los Angelesiin muuton jälkeen. Muun muassa Archien syntymäpäivänä julkistetulla videolla nähdyn kirja on aiemmin uutisoitu olleen lahja Oprahilta.

Daily Mailin lähteen mukaan Beverly Ridgen alue on muutoin loistava valinta, jos tahtoo olla rauhassa.

– Alueelle kuljetaan portin kautta ja myös Tylerin talon edessä on portti, jota vartio hänen turvallisuustiiminsä. Siellä on hyvä olla turvassa katseilta, sillä myös naapurit ovat enemmänkin superrikkaita bisnesihmisiä kuin juorupalstoilta tuttuja kasvoja. Myös näkymät ovat upeat, lähde kuvailee seutuja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja