Harry ja Meghan ilmestyivät Los Angelesin kaduille lähes tunnistamattomina – taustalla yllättävä syy

Murheellinen prinssi Harry kommentoi ensi kertaa lähtöä Britannian hovista – tätä herttuan lausunto merkitsee 13:05
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan menettivät kuninkaalliset tittelinsä – mitä se tarkoittaa?

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan tallentuivat ensimmäistä kertaa kuviin Los Angelesiin muuton jälkeen. Tilanne oli vähintäänkin poikkeuksellinen.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin on uutisoitu pysytelleen visusti kotioloissa koronaviruspandemian aikana. Uutisten mukaan herttuatar ei ole tavannut vielä edes äitiään, joka asuu vain joidenkin kilometrien päässä perheen Los Angelesin -kodista.

Nyt kuitenkin useat tiedotusvälineet kertovat, että pariskunta on poistunut kotoaan auttaakseen apua tarvitsevia vaikeina aikoina.

Herttuapari osallistui Project Angel Foodin hyväntekeväisyystyöhön ja livahti jakamaan ruoka-apua Los Angelesin kaduille sitä tarvitseville, joiden joukossa on esimerkiksi niin sairaita ihmisiä, etteivät he pysty poistumaan kotoaan hankkiakseen ruokansa.

Asian vahvisti uutiskanava CNN:lle Project Angel Foodin toimitusjohtaja Richard Ayoub. Hänen mukaansa Harry ja Meghan olivat tarjonneet apua kahdesti, ja toinen näistä päivistä oli pääsiäissunnuntai.

Kuvien perusteella herttuatar Meghan oli suojannut kasvonsa hengityssuojaimella. Prinssi Harry puolestaan näytti suojanneen itsensä huivilla. 

Molemmilla oli päässään lippalakki. Harry kulki rennosti t-paidassa ja myös Meghanin asuvalinta näytti mukavalta. Herttuatar oli sonnustautunut reilunkokoiseen kauluspaitaan ja mustiin trikoisiin.

Kyseessä oli Daily Mailin mukaan ensimmäinen kerta, kun pari tallentui minkäänlaisiin kuviin Los Angelesissa. 

– He olivat pukeutuneet arkisesti, eivätkä lainkaan niin kuin heidät on totuttu näkemään, Ayoub kommentoi CNN:lle.

– Eihän kukaan uskoisi, että he voisivat ilmestyä ovellesi.

Hänellä ei ole tietoa siitä, aikooko herttuapari osallistua vastaavanlaisiin tempauksiin jatkossakin, mutta toivotti heidät tervetulleiksi auttamaan toisenkin kerran.

Kukaan ei myöskään tiennyt ennakkoon, että heidän ovelleen saattaisi putkahtaa julkisuudesta tuttuja kasvoja. Eräs yllättyneistä oli Daily Mailille tapausta kommentoinut 53-vuotias HIV:stä ja korkeasta verenpaineesta kärsivä Dan Tyrell.

– Puhelimeni soi ja naisääni sanoi "moi, täällä on Meghan Project Angel Foodista". Vastasin, että selvä juttu, nähdään alaovella. En todellakaan tiennyt, että kyseessä olisi juuri tämä Meghan! hän kertoi lehdelle.

Kun hän meni alaovelle, hän huomasi, että paikalla oli myös melko tutulta vaikuttava punahiuksinen mies. Silloin hän osasi laskea yhteen yksi plus yksi, mutta ei tehnyt asiasta numeroa herttuaparin läsnä ollessa.

– En tahtonut tuoda ilmi, että tunnistin heidät. En tahtonut tehdä tilanteesta heille epämukavaa tai kiusallista, hän kertoi ja kiitti paria heidän tekemästään työstä.

Lue myös:

    Uusimmat