Paljastus Archien synttärivideosta – Meghanin lukema kirja olikin lahja Oprahilta!

Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää 6:37
Harry ja Meghan lähtivät hovista. Asiantuntija kertoo videolla siitä, mitä se käytännössä tarkoittaa.

Vuoden täyttänyt pienimies hurmasi synttärivideollaan. 

Prinssi Harryn  ja herttuatar Meghanin  Archie-poikaa on nähty julkisuudessa hyvin harvakseltaan. Pariskunta teki kuitenkin poikkeuksen, kun heidän pienokaisensa, kokonimeltään  Archie Harrison Mountbatten-Windsor täytti vuoden 6. päivä toukokuuta. 

Kuninkaallisfanien onnekseen pienokaisesta julkaistiin video, jossa Meghan lukee Archielle  Duck! Rabbit! -nimistä kirjaa. Kyseinen tempaus oli Save the Children's Save -hyväntekeväisyyskampanjaa varten

Dailymailin julkaiseman artikkelin mukaan kyseinen kirja on lahja pienokaiselle Meghanin läheiseltä ystävältä Oprah Winfreyltä. Videolla näkyy, kuinka kirjaan on liimattu Archie's Book Club -nimeä kantava tarra. 

Winfreyllä on tapana lahjoittaa kirjoja ystävillensä lapsille heidän nimeä kantavilla tarroillaan. Hänestä on tullut viime vuosina läheinen Meghanin ja Harryn kanssa. Hän on ystävä myös herttuattaren äidin, Doria Raglandin kanssa. 

Winfrey on kertonut aiemmin Access Hollywood -ohjelmassa, että hän antaa aina samanlaisen lahjan perheenlisäystä saaville vanhemmille. 

– Minulla on peruslahja niille ihmisille joista todella välitän. Vaikka en tiedä vauvan nimeä tai sukupuolta, niin hän saa kirjoja tarpeeksi koko elämänsä ajaksi, hän kommentoi ohjelmassa. 

Archien Ensimmäisiä syntymäpäivä juhlia oli tarkoitus juhlistaa isommin, mutta koronavirukseen liittyvien määräysten mukaan Archie ei ilmeisesti näe syntymäpäivänään edes varsin lähellä perhettä asuvaa isoäitiään Doria Raglandia.

– He ottavat tilanteen vakavasti, eivätkä ole tavanneet edes Doriaa, Vanity Fairille kerrottiin.

Herttuatar Meghanin uskotaan kuitenkin leipovan syntymäpäiväkakun, sillä hänen tiedetään olevan innostunut kokki.

– Meghanin tuntien hän varmasti leipoo. Kakusta tulee todennäköisesti herkullinen, mutta sokeriton ja terveellinen, syntymäpäivien kynnyksellä spekuloitiin. 


Lue myös:

    Uusimmat