Herttuatar Meghan onnettomana Los Angelesin luksushuvilassa – ei ole päässyt tapaamaan vain muutaman kilometrin päässä asuvaa äitiään vielä kertaakaan

6:37
Kuninkaallisasiantuntija kertoo, mikä Harryn ja Meghanin lähdössä meni pieleen

Brittihovin jättäneen herttuatar Meghanin kerrotaan olevan onneton, sillä hän ei koronapandemian takia ole päässyt näkemään äitiään vielä kertaakaan sen jälkeen, kun perhe muutti Los Angelesiin.

Brittihovista virallisesti maalis-huhtikuun taitteessa poistuneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan asustavat nykyisin Los Angelesissa. Pari muutti Meghanin kotikonnuille Kanadasta juuri ennen kuin rajat menivät kiinni koronaviruspandemian vuoksi.

Brittilehdistön mukaan herttuatar on kuitenkin onneton luksushuvilassa, sillä hän ei ole päässyt tapaamaan äitiään Doria Raglandia, 63, joka asuu vain noin 15 kilometrin päässä tyttärensä perheestä.

Syynä on se, että Meghan, Harry ja heidän poikansa Archie ovat eristyksissä viruspandemian takia.

–Meghan on todella murheissaan, sillä yksi suurimmista syistä muuttaa Los Angelesiin oli se, että hän voisi olla lähempänä äitiään, The Sunille puhunut lähde kertoo.

Hänen mukaansa pari tahtoo noudattaa tiukasti koronavirukseen liittyviä ohjeita ja määräyksiä.

– Dorian täytyy lisäksi olla varovainen ikänsä vuoksi. He ovat lähettäneet Whatsapp-viestejä ja puhuneet Facetimessa videopuheluita päivittäin, mutta se ei ole kuitenkaan sama asia.

Lähteen mukaan herttuatar on hylännyt aikeet palata takaisin näyttelijäksi ja on eristyksissä ollessaan käyttänyt aikansa pohtimalla tulevaisuuttaan.

Malibun alueella toistaiseksi asustavan herttuaparin kerrotaan myös etsivän kiivaasti pysyvää kotia Los Angelesista. Heidän kerrotaan saaneen vinkkejä asunnonetsintään tuttaviltaan, kuten Elton Johnilta sekä George ja Amal Clooneylta.

Daily Mailin tietojen mukaan myös nykyinen asumus Malibussa on hulppea ja sen on arvioitu olevan yli 18,5 miljoonan euron arvoinen. Talossa on kahdeksan makuuhuonetta ja kymmenen kylpyhuonetta ja sen on kerrottu maksavan lähes 15 000 euroa yöltä.

Malibun alueella asuu liuta nimekkäitä julkkiksia ja Daily Mailin mukaan joidenkin väitteiden mukaan myös prinsessa Diana olisi suunnitellut muuttoa alueelle ennen kuolemaansa päästäkseen pakoon brittilehdistön aiheuttamia paineita.

Kun tieto herttuaparin muutosta tuli, ilmoitti presidentti Donald Trump välittömästi, ettei Yhdysvallat maksa kuninkaallisten turvallisuuteen liittyviä kuluja.

Herttuapari kuittasi Trumpille takaisin, kun parin tiedottaja välitti lausunnon ITV:n kuninkaalliselle kirjeenvaihtajalle Chris Shipille.

– Sussexin herttualla ja herttuattarella ei ole aikomustakaan pyytää Yhdysvaltojen hallitukselta turvallisuusresursseja. Yksityisesti rahoitetut turvallisuusjärjestelyt on tehty, Ship twiittasi.

Sittemmin Meghanin ja Harryn onkin uutisoitu ottaneen yhteyttä kahteen turvallisuusalan yritykseen, jotka huolehtivat muun muassa Brad Pittin, Angelina Jolien, Nicole Kidmanin ja Madonnan kaltaisten supertähtien turvallisuudesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja