Koronapelkoa vai ilkivaltaa? Suojahaalariin pukeutunut mies asteli ruokakauppaan Yhdysvalloissa ja ruiskutteli hyllyssä olevia tuotteita sekä kassan liukuhihnaa "jollain kirkkaalla nesteellä"

Koronapelkoa vai ilkivaltaa? Suojahaalariin pukeutunut mies asteli ruokakauppaan Yhdysvalloissa ja ruiskutteli hyllyssä olevia tuotteita sekä kassan liukuhihnaa ”jollain kirkkaalla nesteellä” 1:42
Suojahaalariin pukeutunut mies suihkutteli kaupassa tuotteita ja kassan liukuhihnaa.

Poliisi sai lauantai-iltana 13 ilmoitusta suojahaalariin pukeutuneesta, epäilyttävästä miehestä ruokakaupassa Las Vegasissa Yhdysvalloissa.

KameraOnen mukaan tapaus sattui lauantai-iltana Las Vegasin Walmart -vähittäiskaupassa. Silminnäkijöiden mukaan suojahaalariin pukeutunut mies oli astellut kauppaan ja ryhtynyt suihkuttelemaan hyllyissä olevia tuotteita ja pakkauksia.

− Siinä hänen pullossaan oli kirkasta nestettä, ja pullon kyljessä luki jotain. Mies suihkutteli niin tuotteita, kassahihnaa kuin ihmisiäkin päin. Eniten olen huolissani kaupassa myytävien ruokien osalta, samaan aikaan kaupassa ollut Zandra Calma kertoo.

Mies poistui paikalta, mutta silminnäkijät saivat ylös tämän auton rekisterinumeron.

Poliisi on saanut tapauksesta epäillyn miehen kiinni.

− Olemme erittäin kiitollisia kaikille, jotka ovat antaneet tuntomerkkejä ja havaintoja tilanteesta.

Tapahtuneen aikana kaupassa oli paljon asiakkaita, sillä ihmiset ovat innostuneet hamstraamaan ruokaa koronaviruksen lietsoman pelon vuoksi.

Oli kyseessä sitten koronaviruspelkoisen reaktio maailmantilanteeseen tai ilkivalta, poliisi rauhoittelee kansalaisia.

− Elämme vaikeita aikoja tällä hetkellä.

Lue myös:

    Uusimmat