Aviopari otti vuosipäivätatuoinnit, mutta mies mokasi pahasti – "Tiesin, että minun olisi pitänyt googlata se hänelle"

Tatuoinnit lisääntyvät, mutta samalla tatuointien poistamiseen käytetyt laserit kehittyvät 0:30
KATSO MYÖS: Tatuointeja työkseen poistava Toni Karppinen kertoo, että toimenpide tuntuu kuin ammuttaisiin kovaa kuminauhalla. Moni haluaa siltikin poistaa epäonnistuneen tai aikansa eläneen musteen ihostaan.

Miehen tatuointimoka naurattaa somessa.

Ashley Carlevato ja hänen miehensä aikoivat juhlistaa ensimmäistä vuottaan avioparina hankkimalla tatuoinnit juhlapäivän kunniaksi. Vaimo paljasti kuitenkin TikTok-videollaan, että mies mokasi melko oleellisella tavalla omaa tatuointia hankkiessaan.

Ashley itse tatuoi A-kirjaimen, aviomiehensä nimikirjaimen, nimettömäänsä. Mies puolestaan oli tatuoimassa käsivarteensa pariskunnan hääpäivää roomalaisin numeroin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tiesin, että minun olisi pitänyt googlata se hänelle"

Ashely kertoo videolla, että pari meni naimisiin tammikuun ensimmäisenä päivänä 2019. Käsivarteen tarkoitettu 1.1.2019  eli "I I MMXIX" muuttui matkan varrella kuitenkin tatuoinniksi  "XICMXIX", joka vaimon mukaan on vain numerosarja "11919". 

– Tiesin, että minun olisi pitänyt googlata se hänelle, vaimo vitsailee videon saatetekstissä.

Miehen moka muistuttaakin siitä, että tatuointia ja sen merkitystä kannattaa pohtia tovi. Esimerkiksi TikTok-nimellä RockRollG  kulkeva tatuointitaiteilija ennusti tiettyjen viiden tatuoinnin katumusaaltoa kymmenen seuraavan vuoden aikana. Toki jos kuva ei myöhemmin jostain syystä miellytäkään, sen voi poistattaa kokonaan.

Video on julkaistu jo heinäkuussa, mutta on hiljattain levinnyt eri uutismedioihin. Tatuointimokasta kirjoitti muun muassa The Sun.

Tatuointimoka kirvoitti kommentteja: "Älkää koskaan..."

Videota on katsottu 2,4 miljoonaa kertaa. Moni muistutti, että yhteinen tatuointi on iso virhe.

– Tuollaista [yhteistä tatuointia] ei koskaan kannata tehdä parisuhteessa, kommentoi eräs.

– Haluaisin tatuoida meidän [vuosipäivämme] roomalaisin numeroin, mutta olen kauhuissani siitä, että noin kävisi, tunnusti eräs.

– Älkää koskaan ottako samanlaisia tatuointeja kumppaninne kanssa. Se ennustaa pahaa parisuhteelle. Tiedän liian monta, joka ovat ottaneet yhteiset, eivätkä ole enää yhdessä tai he riitelevät ja kinastelevat jatkuvasti, kommentoi yksi.

– Otin tatuoinnin tyttäreni syntymäpäivästä roomalaisin numeroin, ja tarkistin miljoonaa kertaa varmistaakseni, että se oli oikein, kommentoi eräs.

Jotkut kommentoijat huomauttivat, ettei miehen ottama tatuointi ole mikään numerosarja. Se ei yksinkertaisesti tarkoita yhtään mitään. Ashleyn ehdottama 11919 olisi roomalaisin numeroin oikeasti XMCMXIX. Miehen tatuoima XICMXIX tuottaa roomalaisten numeroiden muuntimessa pelkkää erroria. 

Eräs pari otti tatuoinnit vuosipäivästään jo ennen häitä, mutta häät peruuntuivatkin koronaviruksen vuoksi.

Lisää tatuointimokia:

Lue myös:

    Uusimmat