Tatuointitaiteilija epäilee: Näitä viittä tatuointia kadutaan seuraavan 10 vuoden aikana

Tatuointiartisti ennustaa joidenkin suosittujen tatuointimallien ottamisen kaduttavan enemmän kuin toisten.

Suositut tatuointimallit tai omalla tavallaan universaalit ja klassiset aiheet valikoituvat helposti monien iholle.

Tatuoinnit edustavat kuitenkin omaa aikaansa, eikä ole mitään syytä, että niitä pitäisi automaattisesti katua, vaikka ne eivät enää olekaan "muodissa".

Yhdysvaltalainen tatuointiartisti ja suosittu TikTok-käyttäjä RockRollG on kuitenkin sitä mieltä, että jotkut tatuoinnit eivät välttämättä "ikäänny" yhtä hyvin kuin toiset ja saattavat näin ollen alkaa pidemmän päälle kaduttaa ottajaansa, kertoo Mirror-julkaisu.

"Älkää ottako henkilökohtaisesti"

Liki neljä miljoonaa katselukertaa keränneellä videolla RockRollG kertoo, että on viisi tatuointia, joita hän ennustaa ihmisten katuvan 10 vuoden päästä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Esimerkkeinä mies listaa tatuoinnin ääretön-symbolista ja hyvin ohuella jäljellä tatuoidun tekstin, sillä sen kaltaiset tatuoinnit eivät miehen mukaan kestä aikaa. Muita esimerkkejä ovat metsän profiili, tatuointi Neitsyt Mariasta sekä "money rose" -tatuointi, jossa ruusun terälehtien virkaa toimittavat setelit. 

Videon alle on kertynyt yli tuhat kommenttia puolesta ja vastaan.

Eräs käyttäjä kertoo, että hän on ottanut ääretön-symbolin ystävänsä muistoksi, sillä ystävä oli aina halunnut sellaisen tatuoinnin.

Kommenteissa myös myötäiltiin tatuointiartistia siinä, että suurin osa videon esimerkkitatuoinneista ei ole kovinkaan omaperäisiä.

– Mitä väliä sillä on, onko tatuointi omaperäinen vai ei? Otatko tatuoinnin tehdäksesi vaikutuksen muihin vai koska itse haluat sellaisen? kommenttiketjussa pohditaan.

Kommentteja tuli ilmeisesti sen verran tulvien, että julkaisija joutui toppuuttelemaan sanoissaan.

– Ystävät, älkää ottako tätä henkilökohtaisesti. Minulla on tatuointeja, joista saisi kokonaisen videon aikaiseksi, mutta rakastan niitä ja jos te rakastatte omianne, se on ainoa asia, mikä merkitsee, RockRollG kirjoittaa kommentissaan.

Aihe oli kuitenkin sen verran suosittu, että mies teki myös jatkovideon kaduttavista tatuoinneista. Tälle listalle pääsivät höyhen ja lintu -tatuoinnit, viivakoodit, nuolet sekä "Perjantai 13. päivä" -tatuoinnit.

Lisää tatuointimokia:

Katso myös: Tatuointeja otetaan muotivillitysten mukaan

Tatuointeja otetaan muotivillitysten mukana 12:44

Lue myös:

    Uusimmat