Korealaisoperaattorilta todellinen yllätys: iPhone 3GS palasi myyntiin – ”uusia” laitteita, avaamattomassa paketissa

Korealaisoperaattori SK Telink on tuonut muinaisen iPhone 3GS -älypuhelimen uudelleen myyntiin, uutisoi Apple Insider. Yhdeksän vuotta sitten julkaistuja puhelimia myydään uusina, avaamattomissa pakkauksissa.

Kauppojen hyllyille palaava iPhone 3GS on sen verran iäkäs, että viimeisin tuettu käyttöjärjestelmäversio on iOS 6, jolle uusimpia sovelluksia ei enää saa. Se on onneksi huomioitu hinnassakin, iPhone 3GS kun maksaa vuonna 2018 vain 44 000 Korean wonia, eli noin 40 euroa.

Vuonna 2012 lopullisesti kuopattu puhelinmalli kykenee edelleen hoitamaan kehittyneen peruspuhelimen virkaa, ja joitakin sovelluksiakin sille tietenkin saa. Vanhan teknologian käyttäminen tuo sovelluskadon lisäksi muitakin ongelmia, kun esimerkiksi varaosat ja huolto voivat olla kiven alla.

Applella on toisinaan ollut tapana tuoda myyntiin vanhoja iPhoneja rajatuilla markkinoilla, mutta näin iäkästä puhelinta ei sekään ole henkiin herättänyt.

SK Telink myy iPhone 3GS -älypuhelimia ”uusina”, avaamattomissa pakkauksissaan, mitä todennäköisimmin verrattain pienen erän.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja