KooKoon ruotsalaishyökkääjän piiska ratkaisi voiton – Sportille kolmas murskatappio putkeen

Ilves nousi kahden maalin takaa tasoihin KooKoota vastaan Kouvolassa, mutta kärsi 3-4-tappion. Samalla Ilveksen viiden ottelun voittoputki katkesi.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa SM-liigakierrokselta

KooKoo johti ottelua kahdella osumalla toisen erän alussa, mutta Ilves nousi tasoihin Juho Liuksialan ja Panu Miehon maaleilla.

KooKoo nousi vielä 3-2-johtoasemaan Kalle Valtolan osumalla kolmannessa erässä.

Ilves tuli Mike Halmon osumalla tasoihin, mutta jatkoajalla Malte Strömwall ratkaisi 4-3-voiton KooKoolle. Voitollaan KooKoo katkaisi viiden ottelun tappioputkensa.

Sport kärsi kolmannen perättäisen murskatappionsa, kun se taipui Lukon käsittelyssä 1-5-lukemin Raumalla.

Sport meni 33 pelatun sekunnin jälkeen 1-0-johtoon Tommi Tikan osumalla, mutta Lukko nousi ensimmäisen erän aikana Arttu Ilomäen ja Brandon Defazion maaleilla 2-1-johtoon.

Lukko teki toisessa erässä vielä kolme maalia, jotka siivittivät raumalaisjoukkueen selvänumeroiseen 5-1-voittoon.

Sport oli kärsinyt ennen illan ottelua kaksi murskatappiota, kun se oli hävinnyt 3-8- ja 0-5-lukemin Ilvekselle ja Kärpille.

HPK:lle kolmas voitto putkeen

HPK venytti voittoputkensa kolmeen otteluun, kun se kaatoi kotonaan KalPan 3-1-lukemin.

HPK meni ottelussa 24 pelatun sekunnin jälkeen 1-0-johtoon Eetu Tuulolan osumalla ja lisäsi johtonsa kahteen maaliin erän loppuvaiheilla.

KalPa nousi toisessa erässä Alexandre Texierin osumalla maalin päähän, mutta Liiga-uransa ensimmäisellä maalillaan Valtteri Puustinen muutti erän lopussa loppulukemiksi 3-1.

Ottelussa nähtiin pelottava tilanne, kun KalPan Eetu Luostarinen taklasi rajusti HPK:n puolustajaa Jan Brejcakia. Brejcak makasi taklauksen jälkeen hetken aikaa liikkumattomana jään pinnassa, kunnes hänet talutettiin pukukopin suojiin.

Luostarinen sai taklauksestaan suihkukomennuksen.