Konduktööri Reijo haaveilee tanssiurasta televisiossa: "Kyllä minut jo tunnistetaan kadulla"

Työpaikkareality Radalla palaa televisioon! Mukana uudella kaudella on muun muassa konduktööri Reijo, joka haaveilee urasta televisiossa.

Rautatieläisten arkea esittelevä sarja, Radalla palaa ruutuun tuttujen sankareiden ja uusien ammattilaisten kanssa. Katsojien toiveet jatkosta toteutuvat, kun Radalla 2 esittelee rautatieläisten arkea ja kertoo, kuinka junat matkustajineen saadaan turvallisesti perille kaikissa olosuhteissa.

Konduktööri Reijo haaveilee tanssiurasta televisiossa

Reijo on mukana ohjelmassa jo toista kautta ja asiakaspalvelulähtöisen ja sosiaalisen miehen asenne ihastuttaa niin ohjelmassa kuin tosielämässä junan kyydissä ja arjessa.

– Kyllä minut jo tunnistetaan kadulla. Ja rouva onkin leikkimielisesti ehdottanut, että minulle pitäisi silmälaput laittaa, että saisin enemmän rauhassa liikkua, Reijo kertoo pilke silmäkulmassa.

Julkkiskonnarilta pyydetään niin työvuoroissa kuin vapaalla yhteiskuvia ja nimmareita, joita Reijo mielellään antaakin. Kahden vuoden päästä eläkkeelle jäävällä Reijolla on kunnianhimoisia unelmia tv-uransa jatkon suhteen.

– Kyllä minä mielelläni lähtisin Tanssi tähtien kanssa ohjelmaan. Jos nyt sopii itseään kehaista, niin ehkä tanssitaitoni on pikkasen keskivertoa parempi, hyväntuulinen mies paljastaa.

Veturinkuljettajien ja konduktöörien ohella sarjassa seurataan mm. VR:n junaliikenteestä vastaavan operaatiokeskuksen toimintaa sekä matkustajia, joista osalle junamatka on päivittäistä arkea mutta osalle ainutkertainen retki.

Radalla 2 Subilla alkaen maanantaina 21.1. klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat