Kommentti: Tappara, pystytte parempaan – vai mitä sanotte tästä jäätävästä yllätyksestä?

"Jösses mikä pamaus!" – Tapparan alkushow pääsi yllättämään C Moren studiotiimin 0:13
Tappara-HIFK-ottelun alla jysähtäneet ilotulitteet säikäyttivät C Moren studiotiimin pahanpäiväisesti.

Tappara on osoittanut jääkiekon SM-liigan pudotuspeleissä olevansa mestaritason joukkue, mutta ottelutapahtuman järjestämisessä sillä on vielä petrattavaa, kirjoittaa MTV Urheilun Ossi Karvonen.

Tapparan ja Ilveksen välisistä liigafinaaleista on unelmoitu – myös Tampereen ulkopuolella – jo hyvä tovi. Perinteikkäiden seurojen välillä on ollut virkistävää kilpailua, niin kaukalossa kuin kabineteissa.

Eräänlaista kilpailua käydään myös seurojen kodin, Nokia Arenan hyödyntämisessä ja yleisömäärissä. Joulukuussa 2021 avattu halli antaa puitteet huippuluokan tapahtuman järjestämiselle.

Allekirjoittaneen ja monen muunkin puolueettoman seuraajan mielestä Ilves on onnistunut tässä Tapparaa paremmin.

Yksi seurojen käyntikorteista on ottelujen alkushow. Näihin molemmat seurat ovat saaneet näyttävyyttä, mutta Tapparan uudistetusta kokonaisuudesta jäi päällimmäisenä mieleen täysin puskista tulleet, tarpeettoman kovaääniset ilotulitepamaukset.

Pääkuvan video: C Moren studiotiimillä meni pasmat sekaisin, kun Tapparan alkushown pommit yllättivät kolmikon pahanpäiväisesti 5. välierän alla. 

Koin nämä pommit ensi kertaa KooKoo-puolivälieräsarjan 3. ottelussa, joka jäi alkujärkytyksen jälkeen tunnelmaltaan hyvin uniseksi. Myös jälkikasvuni kertasi säikähdystään vielä seuraavana päivänä.   

Tässä terveiseni Tapparalle. Pommien pauke vähemmälle ja ripaus lisää mielikuvitusta peliin.

Lue myös:

    Uusimmat