Komediatähti uskoo: Avaruusoliot istuttivat minuun sirun!

Nanny-komediasarjassa ihastuttanut Fran Drescher uskoo joutuneensa teini-iässä avaruusalukseen, jossa häneen istutettiin siru!

Nanny-sarjan tähti FranDrescher uskoo kohdanneensa avaruusolentoja, kertoo inquisitr.com. Drescher kertoi Huffington Post -lehdelle, että avaruusolion kidnappasivat hänet teini-iässä ja asensivat häneen sirun, joka saattoi hänet yhteen nykyisen ex-miehensä PeterMarcJacobsonin kanssa!

Näyttelijän mukaan muukalaiset eivät kuitenkaan istuttaneet häneen sirua rakkauselämän parantaminen mielessään. Muukalaiset halusivat Drescherin yhteen Jacobsonin kanssa, jotta tämä saisi parisuhteesta innoituksen Happily Divorced -nimiseen tv-sarjaan.

Drescherin mukaan myös hänen ex-miehensä kohtasi avaruuden asukkaita ennen kuin he tapasivat.

– Tajusimme, että meillä oli samoja kokemuksia. Uskon, että meidät jotenkin ohjelmoitiin tapaamaan… Meillä kummallakin on tasan samanlainen arpi tasan samassa paikassa, Drescher kuvasi.

Jacobson on kommentoinut aihetta ainoastaan toteamalla, että Drescher on saanut arpensa liian kuumaa juomaa nauttiessaan. Drescher kuitenkin kumoaa väitteen.

– Niin avaruusolennot ohjelmoivat meidät ajattelemaan, mutta oikeasti niiden istuttama siru sijaitsee siellä!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja