Mainos

Tänä jouluna Koko Suomi leipoo – osallistu joulukakkukisaan!

Nyt on aika leipoa! Koko Suomi leipoo ja Dr. Oetker etsivät joulun upeinta kakkua. Osallistu kilpailuun ja voit voittaa huikeita palkintoja.

Koko Suomi leipoo ja Dr. Oetker etsivät jouluisinta kakkua – se voi olla täytekakku, kuivakakku tai vaikka jouluhalko. Leivo siis kakku, koristele se jouluiseksi – nappaa luomuksestasi kuva ja lähetä se meille. Joulukakkukisan parhaimmat palkitaan!

Voita yleiskone tai herkullinen tuotepaketti

Joulukakkukisan raati valitsee kilpailun päätyttyä upeimman kakun, jonka leipoja palkitaan laadukkaalla OBH Nordica Hercules -yleiskoneella. Voittaja saa itse valita yleiskoneen värin.

Lisäksi viisi muuta ansioitunutta kakkuleipuria palkitaan 50 euron arvoisella Dr. Oetker -leivontatuotepaketilla. Kaikkien joulukakkukuvia lähettäneiden kesken arvotaan myös viikottain juuri julkaistuja Koko Suomi leipoo -leivontakirjoja (WSOY, 2014).

Joulukakkukisan kuvasatoa esitellään kilpailun ajan Koko Suomi leipoo- sekä Dr. Oetker Leivo ja Koristele -Facebook-sivuilla. Muistathan, että joulukakkukuvasi täyty olla sinun ottamasi ja sinulla tulee olla kaikki oikeudet kuvan käyttöön. Kuva ei saa olla aiemmin julkaistu ja kuvalla voi osallistua vain tähän kilpailuun.

Kilpailu on käynnissä 10.11.-7.12.

Vinkkejä kakkupohjaan ja koristeluun


Leivo kakkukisaan vaikka piparimaustein maustettu, jouluinen porkkanakakku!

Tarvitsetko lisäinspiraatiota tai vinkkejä leivontaan? Dr. Oetker -nettisivuilta löydät inspiroivia reseptejä ja vinkkejä leivontaan sekä koristeiden käyttöön.

Jos päätät leipoa kilpailuun täytekakun, voit kokeilla esimerkiksi jouluista kakkupohjaa. Se sopii monenlaisten täytekakkujen pohjaksi!

Jouluinen kakkupohja:
6 kananmunaa
3 dl tummaa ruokokidesokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 1/2 tl piparkakkumaustetta

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunissa. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Lämpötila: 180°C
Kiertoilmauuni: 160°C
Asetukset: keskitasolla
Paistoaika: 30 min.

Osallistu kilpailuun ja lataa oma joulukakkukuvasi:

 

Lue myös:

    Uusimmat