Nyt tehdään helppoja ja herkullisia kääretorttuja kevään juhlapöytiin!
Huomenta Suomessa jaettiin viikonloppuna makeita vinkkejä kevään juhlakauteen. Koko Suomi leipoo -ohjelman voittajanakin tunnettu ruokavaikuttaja Liisa Westerberg opasti lähetyksessä, miten valmistetaan helposti herkullisia kääretorttuja.
Perinteinen mansikkakääretorttu on kätevä vaihtoehto vaikka äitienpäivän juhlapöytään – aina ei tarvitse tehdä täytekakkua!
– Kääretorttu on ehkä vähän helpompi tehdä ja anteeksiantavampi. Ei tarvitse tehdä erikseen täytettä ja kuorrutetta, eikä pursotella, Westerberg totesi.
Helppo mansikkakääretorttu äidille tai kevään juhlapöytään
Upean kääretortun saa valmistettua yksinkertaisista raaka-aineista.
– Ja kun pohja paistetaan pellillä levynä, niin se kypsyy tasaisemmin kuin esimerkiksi kakkupohja.
Westerbergin mukaan kääretortun hyvä puoli on myös se, että siitä saa tehtyä kohtuullisen kokoisen. Lisäksi kääretortusta voi helposti myös vaikka pakastaa puolet.
Etenkin ensikertalaisen kannatta valita kääretorttuun jämäkät täytteet, esimerkiksi kermavaahdon ja tuorejuuston yhdistelmää.
– Kääretorttu on hirveän paljon helpompi rullata, kun täyte on jämäkkä.
Nappaa ohjeet:
Mansikkakääretorttu
Cookies and cream -kääretorttu