Koko Selänteiden perhe koolla – somessa tehtiin terävä havainto: "Näyttää ihan Teemulta, kun hän saapui ensimmäisen kerran Winnipegiin"

1:42
Sirpa Selänne oli mukana Villa Hintika -ohjelmassa.

Selänteiden koko perheen yhteiskuvat ovat harvinaisia. Nyt koko perhe poseeraa kuitenkin samassa kuvassa suloisten koiranpentujensa kanssa.

Jääkiekkoilija Teemu Selänne ja hänen vaimonsa Sirpa Selänne poseeraavat koko perheen kanssa harvinaisessa yhteiskuvassa. Perheen lapset vilahtavat usein äitinsä somekuvissa, mutta koko lapsikatras on harvemmin koolla.

Kiitospäivän kunniaksi Sirpa Selänne julkaisi kuitenkin Instagram-tilillään perhekuvan, jossa poseeraavat vanhempien lisäksi pojat Eetu, Eemil ja Leevi sekä perheen kuopus Veera.

Sirpa toivottavaa someseuraajilleen hyvää kiitospäivää, jota juhlittiin Yhdysvalloissa eilen torstaina (26.11).

Someseuraajat kommentoivat kuvaa ihastellen ja sydämin. Eräs seuraajista teki perhepotretista terävän havainnon.

– Takana oleva poikasi näyttää ihan Teemulta, kun tämä saapui ensimmäisen kerran Winnipegiin.

– Ootte kyllä ihana porukka.

– Söpöin kuva ikinä.

Tällä kertaa kommentoija kiinnitti huomionsa ilmeisesti Leevi Selänteeseen. Aiemmin marraskuussa somessa ällisteltiin puolestaan Eetu Selänteen ja isä-Teemun yhdennäköisyyttä, kun Eetu julkaisi omalla Instagram-tilillään otoksen, jossa hän poseerasi kauniissa naisseurassa.

– Aivan kuin äitisi ja isäsi vuonna 1992 Winnipegissä! eräs seuraaja kommentoi tuolloin Eetun kuvaan.

Jouluvalmistelut ovat jo alkaneet perheen kodissa. Sirpa julkaisi jo aiemmin marraskuussa Instagramissa kauniin tunnelmallisen kuvan perheen kodista. Otoksessa pihapiiri on saanut ylleen kirkkaat jouluvalot. Myös palmut sykkivät jouluista tunnelmaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja