Anthony Joshuan MM-ottelussa haastava konkari puhuu jo viimeisistä mahdollisuuksistaan

Venäläinen nyrkkeilykonkari Aleksandr Povetkin, 39, tietää, että hänen uransa käy jo ehtoopuolta. Povetkin puhuu Anthony Joshuaa vastaan oteltavan raskaan sarjan MM-titteliottelun alla siitä, ettei hänelle enää monia huippuotteluita tarjoudu.

Povetkin puhkuu intoa siitä, että hän pääsee lauantaina ottelemaan Lontoon Wembleyllä 80 000 katsojan edessä brittinyrkkeilijä Joshuan, 28, "kotistadionilla".

– Ainakin annan kaiken, mitä rahkeistani irtoaa. Ajattelen, että tämä on yksi viimeisistä suurista mahdollisuuksistani, Povetkin sanoi uutistoimisto Reutersin mukaan.

WBA-, IBF-, IBO- ja WBO-liittojen mestaruuksia ottelussa puolustava Joshua on voittanut ammattilaisurallaan kaikki 21 ottelua – niistä 20 tyrmäyksellä. Povetkinilla on tilillään 34 voittoa ja 1 tappio. Tyrmäyksellä konkari on päättänyt 24 otteluaan.

Povetkinin vahvuudeksi on arvioitu nopeus. Hän on 198-senttistä Joshuaa 10 senttiä lyhyempi, ja perjantain punnituksessa hän oli myös 11,1 kiloa kevyempi.

Joshua tiedostaa kaksikon erot.

– Hän tulee olemaan nopea. Siksi minun täytyy laittaa tanssikenkäni jalkaan ja olla terävä jaloillani. Olen fyysinen, vahva jätkä. Tiedän, miten nyrkkeilijä. Tästä tulee hyvä mittelö, Joshua veisteli.

Lue myös:

    Uusimmat