Koiranpentu vaelsi kaduilla koskettava lappu kaulassaan: "Etsin kotia"

2:45

Viesti katuja samoilevan koiran pannassa aneli etsimään pennulle uuden kodin.

Yllä olevalla videolla vinkkejä siihen, kuinka pukea koira pakkasella!

Puolen vuoden ikäinen Ghost-koiranpentu löytyi vaeltamassa pitkin michiganilaisen Kent Countyn katuja, kertoo  People.

Pennun pantaan oli kiinnitetty viesti: "Olen eksynyt ja etsin kotia. Omistajani sai halvauskohtauksen eikä voi huolehtia minusta. Ole kiltti, äläkä vie minua eläinsuojaan. Olen puhdasrotuinen pesukarhukoira. Puoli vuotta vanha. Ole kiltti, ja etsi minulle koti."

Omistajaa etsitään

Paikallinen eläinsuojeluyhdistys, Luvnpupz, otti pelästyneen, kylmissään ja nälissään olevan pennun hoiviinsa sen jälkeen, kun se löydettiin. Ghostille yritetään nyt etsiä kotia.

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

Yhdistys toteaa Facebook-päivityksessään toivovansa löytävänsä Ghostin omistajan selvittääkseen, olisiko pennun mahdollista päästä takaisin omaan kotiinsa, jos sinne saataisiin järjestettyä apua. Vähintäänkin yhdistys toivoo pystyvänsä antamaan omistajalle tulevaisuudessa tiedon siitä, että Ghost on päässyt rakastavaan kotiin.

Myöhemmässä päivityksessään yhdistyksestä kerrottiin, että moni on jo ollut kiinnostunut pikkukoiran adoptoimisesta. Omistajaa etsitään kuitenkin edelleen. Yhdistys korostaa, että koiralla on kaikki hyvin ja tulee olemaan jatkossakin.

Lähteet: People, Luvnpupz

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja