Koiranlelu herättää härskejä mielleyhtymiä: "Jonkun suunnittelutiimistä pitäisi menettää työnsä"

4:51
Koirille myydään nykyään vähän kaikenlaista. Katso videolta, miten toimii koiran aktiivisuusranneke.

Muiden muassa koiranleluja asiakkailleen tarjoava BarkBox toi markkinoille leikkikalun, joka tuo monen mieleen Fleshlight-itsetyydytysvälineen.

Yhdysvaltalainen kuukausittain asiakkailleen koirantarvikkeita toimittava BarkBox julkisti vastikään kiitospäiväteemaisen laatikon, josta löytynyt yllätys on herättänyt sosiaalisessa mediassa härskejä mielleyhtymiä.


Härskistä koiranlelusta on uutisoinut muiden muassa Men's Health -sivusto. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Pigs in a blanket - eli Nakkipiilo-nimen saanut lelu nimittäin muistuttaa monesta Fleshlight-seksilaitetta eli keinovaginaa. Jos et tiedä, miltä Fleshlight näyttää, voit kurkata kuvan tästä.

– Miksi BarkBox yrittää myydä koiralleni keinovaginaa, eräs Twitter-käyttäjä kysyy.

– Mielestäni jonkun Barkboxin suunnittelutiimistä pitäisi menettää työnsä, toinen vaatii.

Härskit koiranlelut myytiin loppuun tunneissa

Oman osansa somekohuun on tuonut Barkboxin reaktio. Yritys kertoo muun muassa miettineensä lelun suunnittelua ”pitkään ja kovasti”. Kun eräs mies kertoi, ettei todellakaan antaisi koiralleen jouluna lahjaksi vaginaa, Barkbox vastasi: ”Ei, Jordan, kiitospäivänä.”

BarkBoxin vastaukset ovat osaltaan herättäneet hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Jos twiitti ei näy tai haluat klikata sen isommaksi, voit avata sen tästä.

Blogikirjoituksessaan Barkbox kirjoittaa, ettei yrityksessä havaittu samankaltaisuutta koiranlelun ja seksilelun välillä ennen yleisön palautetta.

Ilmeisesti vahingossa tapahtunut mielleyhtymä on kuitenkin ollut hyväksi liiketoiminnalle. Nakkipiilot myytiin yrityksen verkkokaupassa loppuun kolmessa tunnissa. Myynti oli 200 prosenttia suurempi kuin normaalina päivänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja