Koiran kohtalo oli tulla syödyksi: Ihmepelastus toi onnellisen lopun karmealle tarinalle

Etelä-Koreassa on tapana syödä koiranlihaa, mikä saa eläinrakkaat ihmiset kavahtamaan. Tämän tarinan epäonnekas koira pelastui karmealta kohtaloltaan.

Chi Chi (suom. Rakastava) kasvoi julmissa olosuhteissa Etelä-Koreassa. Koiran tulevaisuus näytti armottomalta: Chi Chi oli aikeissa joutua lihoiksi.

Viimeiset kaksi vuotta Chi Chitä pahoinpideltiin julmasti. Koiran tassut muun muassa sidottiin yhteen niin kireälle, että tassut vaurioituivat pahoin. Tulehtuneet tassut koituivat kuitenkin Chi Chin pelastajiksi: koira nimittäin hylättiin jätesäkissä roskasäiliöön kuolemaan.

Eläinsuojelukeskuksen työntekijät löysivät Chi Chin alueelta, joka tunnetaan koiranlihatuotannostaan. Koira vietiin eläinlääkärin vastaanotolle saman tien. Tassut jouduttiin amputoimaan Chi Chin pelastamiseksi.

Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä.

Koira on toipunut kaltoinkohtelustaan kuitenkin hyvin. Chi Chi on saanut myös tassuproteesit. Paras uutinen on kuitenkin se, että koira on saamassa uuden kodin Yhdysvalloista, jossa asustava perhe on adoptoimassa Chi Chin omakseen.

Katso myös video: Tämäkin koira sai uuden mahdollisuuden kaltoinkohtelun jälkeen!

Lähteet: ABC15, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat