Koiran ja kissan päiväkirjamerkinnät – lue huimaavat erot!

Tiesitkö, että kissat ja koirat pitävät meiltä ihmisiltä salassa päiväkirjaa? Lue huumoripitoiset otteet lemmikkien päiväkirjamerkinnöistä, jotka paljastavat koiran ja kissan todellisen luonteen.

Koiran päiväkirja

Klo 8:00 – Koiranruokaa! Lemppariani!

Klo 9:30 – Autoajelu! Lemppariani!

Klo 9:40 – Puistokävely! Lemppariani!

Klo 10:30 – Rapsutuksia! Lemppariani!

Klo 12:00 – Lounasta! Lemppariani!

Klo 13:00 – Leikkejä! Lemppariani!

Klo 15:00 – Hännänheiluttamista! Lemppariani!

Klo 17:00 – Luita! Lemppariani!

Klo 19:00 – Noutamista! Lemppariani!

Klo 20:00 – Wow! Katsoin telkkaria ihmisten kanssa! Lemppariani!

Klo 23:00 – Nukkumaan! Lemppariani!

Kissan päiväkirja

Päivä 983 vankeudessa.

Kaappaajani jatkavat härnäämistäni oudoilla, pienillä roikkuvilla esineillä. Mitä kidutusta! Yritän läpsiä tassullani takaisin, mutta he vain jatkavat pilkkaamistani.

Ne syövät edessäni ylenpalttisesti tuoretta lihaa kuola leukapiitä pitkin valuen samaan aikaa kun minä ja muut kanssavankini saamme ruuaksi höttöä tai kuivia nappuloita. Vaikka ylenkatson annosmääriä ja -laatua, minun täytyy syödä jotain pitääkseni voimani. Ainoa asia mikä pitää minut järjissäni on unelma vapaudesta.

Yksi keinoni vapauden saavuttamiseksi on aiheuttaa heille mielipahaa ja kuvotusta, joten oksensin jälleen matolle.

Päivä 984 vankeudessa.

Tänään katkaisin hiiren kaulan ja tiputin tuon päättömän, elottoman ruumiin vangitsijoitteni jalkoihin. Toivoin, että tämä ele herättää heissä suunnatonta pelkoa, sillä demonstroin varsin varteenotettavasti, mihin olen kykeneväinen. Ikävä kyllä viesti ei tuntunut menevän perille, sillä he tekivät vain ylimielisiä kommentteja "Voi meidän pientä metsästäjää." Mokomat moukat!

Tänä iltana sortajani kutsuivat paikalle rikoskumppaneitaan. Minut siirrettiin kaltoin ovien taakse, vankeuteen. Kuulin kuitenkin oven läpi ääniä ja haistoin herkällä nenälläni ruuan tuoksun.

Kuulin, että rikoskumppani paljasti heikkoutensa, jota hän nimitti "allergiaksi". Minun täytyy oppia piakkoin mitä tuo termi tarkoittaa, jotta oppisin kuinka käyttää tuota heikkoutta hyväkseni.


Päivä 985 vankeudessa.

Tänään olin hilkulla onnistua yrityksessäni salamurhata yksi kiusaajastani – tarrasin kaksin tassuin hänen jalkaansa ja upotin tähän kynteni, kun tuo kuvotus käveli ohitseni. Vangitsijani ilmeistä päätellen onnistuin tuottamaan hänelle suurta tuskaa. Yritän tätä keinoa huomennakin – portaiden yläpäässä.

Olen myös varma, että muut kanssavankini ovat vasikoita ja kielijöitä. Koira saa erityisiä etuoikeuksia. Hänet vapautetaan säännöllisin väliajoin – ja hän näyttää halajavan aina palata takaisin! Tuo olento vaikuttaa kerta kaikkiaan keskeneräiseltä älykääpiöltä.

Linnun täytyy myös olla vasikka. Olen huomannut, että lintu kommunikoi vangitsijoidemme kanssa säännöllisesti. Olen varma, että se kielii jokaisen liikkeeni. Kaappaajani ovat säilöönottaneet tuon hölösuu-tirpan vankilaan, joka on nostettu korkeuksiin – ne näyttävät suojelevan tätä.

Minun on pakko lopettaa päiväkirjamerkintöjen teko, etteivät kaappaajani saa aikeitani selville. Minä selviän tästä. Saatte vielä nähdä…

Lue myös:


AVA

Osittainen lähde: Tressugar.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja