Koiralla piti olla edessään tunnin lento – lähetettiinkin vahingossa Japaniin: "Haluan vain tietää, missä koirani on"

7:42

Perheen saksanpaimenkoira meni toisen koiran kanssa sekaisin ja päätyi vahingossa Yhdysvalloista Japaniin. Omistajat ovat huolissaan koiran voinnista.

Mitä kaikkea koiran kanssa matkustaessa pitää ottaa huomioon? Katso video yltä!

Kara ja Joseph Swindle lapsineen päättivät muuttaa Yhdysvaltojen länsirannikolta Kansasiin. Tiistaina Kara ja kaksi pientä lasta lensivät uudelle kotipaikkakunnalleen Wichitaan United Airlinesin lennolla. Perheen koira tuli myös mukaan, mutta se lennätettiin kaupunkiin seuraavalla lennolla.

Perhettä odotti kuitenkin yllätys, kun he menivät hakemaan 10-vuotiasta saksanpaimenkoiraansa Irgoa ruumasta: Perille olikin tullut tanskandoggi eikä heidän koiransa.

Kara sai selville, että kaksi koiraa olivat menneet sekaisin ja hänen koiransa Irgo oli lähetetty vahingossa Japaniin. Japani oli ollut tanskandoggin päämäärä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Haluan vain tietää, missä koirani on"

Karan mukaan edes lentoyhtiö ei tiennyt, miten tapaus oli päässyt sattumaan, mutta ilmeisesti koirien kuljetuslaatikot olivat näyttäneet samanlaisilta.

– Haluan vain tietää, missä koirani on. Heillä on paperimme, joissa sanotaan, että se [tanskandoggi] on oikea koira, mutta me tiedämme, ettei se ole. Tämä on kamalaa, Kara sanoo.

Irgolla piti olla edessään tunnin lento, mutta sen joutuikin sen sijaan 16 tunnin lennolle. Viranomaiset löysivät saksanpaimenkoiran Japanissa, jossa se vietiin eläinlääkärin tarkastukseen. Koira lähetetään tällä viikolla takaisin perheelle.

– En tiedä, tuleeko se kestämään tämän lennon, koska se on 10-vuotias koira, eikä se ole koskaan ollut ennen lennolla. En oikeasti tiedä, tuleeko se selviämään lennosta, Kara kommentoi huolestuneena.

Lentoyhtiö pahoittelee

United Airlines kertoo, että koirat menivät sekaisin välilaskun aikana Denverissä ja kertoo takaavansa eläinten palautuksen mahdollisimman pian. Lentoyhtiö pahoittelee virhettä ja selvittelee asiaa.

Tällä viikolla United Airlines -lentoyhtiö on joutunut myös toisen eläimiin liittyvän kohun kohteeksi: Lentoemännän kerrotaan käskeneen matkustajaa laittamaan koiransa neljän tunnin lennon ajaksi matkatavarahyllylle, jonne koira menehtyi.

Lähteet: FoxNews, KCTV5

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja