Koira joutui poliisin kyytiin – ilme naurattaa netissä: ”Tiedän, että tämä on vakava asia, mutta..."

Kuva syyllisestä koirasta nauratti Twitterissä.

Yllä olevalla videolla pohditaan asioita, joita koirasi opettaisi sinulle, jos voisi.

21-vuotiaan, ontariolaisen Emma Thompsonin  Finn-koira sai 15 minuuttiansa julkisuudessa, kun Twitter-kansa ihastui siitä otettuun kuvaan.

Koira lähti kauriin perään

Thompson kertoi Buzzfeedille, että hänen isänsä oli kumppaninsa kanssa ollut Finnin kanssa kävelyllä, kun he päästivät lemmikin vapaaksi.

Yleensä koira osaa käyttäytyä, mutta tällä kertaa se haistoi kauriin ja lähti juoksemaan hajun perään.

Pian pariskunta sai puhelun Ontarion poliisilta. Poliisi kertoi löytäneensä koiran sen aiheutettua kaaosta kaurisjahdissa autotiellä.

– Se on äärimmäisen nopea juoksija, ja se sai lopulta kauriin kiinni, ja niillä oli pieni nujakka. Se on paljon kaurista pienempi, joten kauris pääsi karkuun, ja se lakkasi jahtaamasta, Thompson selittää.

"Tiedän, että tämä on vakava asia, mutta..."

Kun Thompsonin isä ja tämän tyttöystävä menivät hakemaan koiraa, he ottivat kuvan syyllisestä poliisiauton takapenkillä. Thompson jakoi kuvan Twitteriin, jossa se sai arvoisensa vastaanoton.

Thompson nauroi Twitterissä: "Joku soitti poliisille koirastani, koska se karkasi ja hyökkäsi kauriin kimppuun, ja tiedän, että tämä on vakava asia, mutta näky siitä poliisiautossa..." 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"En ole tehnyt mitään"

Kuva Thompsonin ilmeettömästä koirasta nauratti myös muita Twitter-käyttäjiä, ja twiitillä onkin jo yli 600 000 tykkäystä ja kymmeniä tuhansia uudelleentwiittauksia.

"Se näyttää kuin se sanoisi, että "tämä on puppua, en ole tehnyt mitään".Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Ei se sano mitään, koska he lukivat sille sen oikeudet: mitä tahansa se sanoisi, sitä voitaisiin käyttää sitä vastaan." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Ettekö aio maksaa takuitani?" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Myös muille oli käynyt samoin:

"Koirani karkasi ja pääsi päätielle asti, hälytykselle menossa ollut paloauto soitti hätäkeskukseen, jotta joku noukkisi sen mukaansa. Nauroin niin paljon, kun he toivat sen takaisin, että aloin itkeä."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tarvitsen lisää kuvia poliisiauton takapenkillä olevista koirista, jotka näyttävät siltä kuin ne olisi pidätetty. Se saa minut repeämään nauruun." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Thompsonin mukaan Finn palautettiin tämän isän huomaan pienen puhuttelun jälkeen. Perhe odottelee lisäseurauksia, kuten mahdollisia sakkoja.

Lähde: Buzzfeed, Twitter

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja