Mainos

Koira tuijottaa omistajaansa suihkussa kerta toisensa perään – syy sai somen sekaisin ihastuksesta

Suloinen koira on ansainnut jo yli puoli miljoonaa tykkäystä Twitterissä. Lemmikki halusi lievittää omistajansa suihkuhetkestä kokemaa "ahdistusta" omalla tavallaan.

Omistajansa suihkusessiota seuraava lemmikki voi ajatuksen tasolla kuulostaa ärsyttävältä, mutta goldendoodle-rotuisen Clark-koiran syy seurata omistajaansa suihkuun on niin hellyttävä, ettei siitä voi suuttua.

Twitter-käyttäjä Rude jakoi suihkussa käydessään ottamansa kuvat, joissa Clark tuijottaa omistajaansa. Lisäksi koira on tuonut omistajalleen lelun suihkuun. Syy käytöksen taustalla ei kuitenkaan ole halu leikkiä.

"Aina kun olen suihkussa, koirani tuijottaa minua huolestuneena, ja se varmaan olettaa, että olen poissa tolaltani täällä (koska se itse vihaa kylpyjä), joten se ajattelee, että jos se tuo lelun, minusta tuntuu paremmalta", Rude kirjoitti kuvien yhteyteen.

Jos twiitti kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Niille, jotka epäilivät koiran haluavan vain leikkiä, Rude selitti, että koira tuijottaa joka suihkuhetken aikana omistajaansa huolestuneena 10 minuuttia, jonka jälkeen se tuo tälle lelunsa. Jos lelun heittää muualle, jotta koira voisi hakea sen, ei koira lähde leikkiin mukaan, vaan "tuijottaa kuin olisit loukannut sen esi-isiä, eikä tuo lelua takaisin".

Vaikka käytös voi ihmismielestä tuntua oudolta, tällä koiran logiikalla se on osoitus välittämisestä. Ruden twiitti on saanut sosiaalisen median täysin villiksi. Twiitti on kerännyt jo reilusti yli puoli miljoonaa tykkäystä ja liki 200 000 uudelleentwiittausta. Myös muut koiranomistajat tunnistivat käytösmallin omasta lemmikistään.

"Minun koirani tuo minulle lelun, kun se luulee, että olen poissa tolaltani. Lelu ei välttämättä ole yksi sen leluista. Se on vain jotain lähellä olevaa, jonka se voi napata, kuten keppi maassa. Luulen, että sillä tavoin ne lievittävät jonkun sellaisen stressiä, josta ne välittävät. Se on suloista ja silloin on vaikea olla enää poissa tolaltaan." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tuo on suloista. Minun pentuni tekee tätä, kun huokailen jonkun työhön liittyvän asian vuoksi... Se juoksee luokseni peittonsa kanssa ja heittää sen minulle, jotta voimme kiskoa sitä – jos en nosta sitä, se heittää sitä minulle niin kauan, että nostan. Tämä saa minut aina nauramaan, joten se tietää, että se myös toimii."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Koirasi on huolissaan sinusta, eikä se yritä leikkiä. Se näkee selvästi kuvasta. Niin suloista."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mashable, Twitter

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.