Mainos

Koira jäi erossa exän luo – mies muistaa sitä edelleen liikuttavalla tavalla: "Sai minut itkemään"

Frankie ei hylännyt erossa menettäämäänsä koiraa. Mies lähettää Apollolle joka vuosi syntymäpäiväkortin!

Kouluaikana tavanneet ja rakastuneet Rebecca ja Juan “Frankie” Hernandez lipuivat avioliiton satamaan jo parikymppisinä. Tarina ei kuitenkaan pääty tähän: suhdeongelmat nimittäin alkoivat jo vuoden kuluttua, ja ero seurasi perässä. 

Kaksikko ei hankkinut lapsia, mutta he ehtivät hankkia Apolloksi nimetyn koiranpennun, johon eritysesti Frankie kiintyi kovasti. Erossa koira jäi kuitenkin Rebeccan luo. Frankie ei hylännyt karvaista toveriaan: hän lähettää Apollolle joka vuosi syntymäpäiväkortin huhtikuun ensimmäisenä päivänä.

– Se on parasta. Rakastamme molemmat Apolloa. Se on lapsemme. Tämä kuulostaa hassulta ihmisille, jotka eivät rakasta eläimiä, mutta meille Apollo on perhettä, Rebecca kuvaa Huffington Postissa.

Vuonna 2017 Apollo sai isännältään lemmikkiliikkeen lahjakortin ja onnittelukortin koiranpennun kuvalla. 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kortissa Frankie kertoo ajattelevansa eniten niitä hetkiä, jolloin vain vietti aikaa koiran kanssa sohvalla televisiota katsellen, miten he leikkitappelivat tai miten koira oli hereillä joka aamu ennen häntä, jotta sai saattaa hänet töihin.

– Se, että sain katsoa sinun kasvavan kämmenelleni mahtuvasta koiranpennusta täysikasvuiseksi koiraksi, joka nyt olet, oli seikkailu, ja rakastin jokaista hetkeä siitä. Rehellisesti sanottuna ei ole ollut hetkeä, jona ajattelemisesi ei olisi tuonut hymyä kasvoilleni, Frankie kuvaa.

Lopuksi hän kehottaa koiraa huolehtimaan Rebeccasta ja olemaan hänen tukenaan samaan tapaan kuin koira oli aiemmin Frankien itsensä tukena.

– Tuo kohta sai minut itkemään, Rebecca tunnustaa.

Rebecca jakoi kuvat kortista sosiaaliseen mediaan, ja kommentoijat alkoivat välittömästi toivoa parin paluuta yhteen. Kortin suosio sai kaksikon soittamaan toisilleen.

– Emme ole puhuneet näin paljon pitkiin aikoihin. On outoa, miten tämä lähentää meitä jälleen.


***

1:54

7:30

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.