Kohuttu karanteeniseurue kasvoi: Myös Bruce Willisin nykyinen vaimo lapsineen saapui Demi Mooren tiluksille

1:54
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta

Myös Bruce Willisin nykyinen vaimo ja 8- ja 6-vuotiaat tyttäret saapuivat Demi Mooren tiluksille koronakaranteeniin.

Kevään kohutuimman koronakaranteenin titteli voidaan kiistatta luovuttaa Hollywoodin ex-parille Demi Moorelle ja Bruce Willisille, jotka ovat viettäneet viikkokausia yhdessä aikuisten tytärtensä kanssa Demin tiluksilla Idahossa.

Sekä Demi että parin tyttäret ovat jakaneet Instagramissa hauskoja hetkiä, joissa on muun muassa loihdittu uusia kampauksia ja poseerattu samanlaisissa yöasuissa porukalla.

Monet Instagram-käyttäjät kuitenkin hämmästelivät sitä, miksi Willis viettää aikaa ex-vaimonsa ja aikuisten lastensa seurassa ilman nykyistä puolisoaan Emma Heming Willisiä ja parin 8- ja 6-vuotiaita tyttäriä.

Nyt karanteeniporukka on kuitenkin kasvanut, kun joukkoon on liittynyt neljän viikon erossaolon jälkeen myös Willisin uusi perhe. Asia käy ilmi Heming Willisin Instagram-tililtä, missä hän julkaisi videon perheen puuhista.

– Suuri päivä täällä! Perheen vauva ei ainoastaan täyttänyt kuutta vuotta, vaan oppi myös ajamaan ilman apupyöriä! ylpeä äiti iloitsi kuopuksensa Evelynin merkkipaaluista.

Videolla uudelle taidolle hurraavat myös Willis ja hänen vanhemmat tyttärensä. Heming Willis julkaisi myös Instagramin Stories -osiossa perjantaina videon, jossa hän hassuttelee aviomiehensä kanssa ja kertoo aihetunnisteen perusteella olevansa karanteenissa.

Myös Daily Mail uutisoi seurueen kasvaneen jo aiemmin tällä viikolla.

Willisin ja Mooren keskimmäinen tytär Scout kommentoi jo aiemmin eräässä podcastissa kohua, joka ex-parin karanteenissa nousi ja vastasi samalla myös kysymyksiin siitä, miksi äitipuoli ja sisarpuolet eivät olleet paikalla.

– Äitipuoleni ja siskopuolieni oli tarkoitus tulla tänne myös, mutta nuorempi siskoni löysi puistosta neulan, jolla hän yritti pistää itseään ja lopulta onnistuikin pistämään itseään jalkaan, Scout kertoi.

Hänen mukaansa Heming Willis oli vienyt tyttärensä välittömästi lääkäriin ja päätti jäädä Los Angelesiin odottamaan lääkärissä otettujen kokeiden tuloksia. Willis oli sen sijaan ehtinyt jo saapua Idahoon.

Moore ja Willis olivat naimisissa vuosina 1987–2000. Willis ja Heming Willis avioituivat puolestaan vuonna 2009. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja