Bruce Willisin ja Demi Mooren karanteeni löi monet ällikällä – lähde paljastaa nyt, miksi ikoninen ex-pari vetäytyi yhdessä turvaan koronalta

1:54
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta!

Lähteet paljastavat, että Bruce Willis jäi vahingossa jumiin ex-vaimonsa ja aikuisten tytärtensä kanssa, kun koronavirus iski Idahoon.

Moni hämmentyi, kun Instagramiin alkoi ilmestyä kuvia, joissa Hollywoodin seuratuimpiin pareihin 1990-luvulla kuuluneet Bruce Willis ja Demi Moore viettivät kotoisasti aikaa kolmen aikuisen tyttärensä Rumerin, Scoutin ja Tallulahin kanssa koronaviruskaranteenissa.

Vuonna 2000 eronnut ex-pari on poseerannut jälkikasvunsa kera muun muassa samanlaisissa yöasuissa, lukenut kotoisasti kirjoja ja osallistuipa toimintaelokuvien karskina tähtenä tunnetuksi tullut Willis myös projektiin, jossa 26-vuotiaan Tallulahin pääajeltiin kaljuksi.

Fanit hämmästelivätkin jo somessa, miksi Willis viettää karanteenia yhdessä ex-vaimonsa ja parin kolmen aikuisen tyttären seurassa sen sijaan, että karanteeniseurana olisivat nykyinen vaimo Emma Heming Willis sekä pariskunnan 8- ja 5-vuotiaat tyttäret Mabel ja Evelyn.

– Rakastan teitä molempia niin paljon, hän kommentoi Tallulahin tuoreinta Instagram-kuvaa.

Nyt suunsa on kuitenkin avannut nimetön lähde, joka kertoo ET Online -sivustolle, miksi vuodet 1987–2000 naimisissa ollut ex-pari oikeastaan päätyi viettämään yhteistä karanteenia.

Lähteen mukaan Heming Willis tietää, että hänen miehensä viihtyy myös Idahossa, mutta hän itse pysyttelee mieluummin Los Angelesissa. Willisillä onkin jo vuosien ajan ollut oma talo Idahon Sun Valleyssa, joka sijaitsee aivan Mooren talon vieressä. Talo on ollut myynnissä jo vuosia, mutta Willis oli ollut paikalla tervehtimässä toista perhettään.

– Hän jäi jumiin, kun Sun Valleysta tuli yksi pahimmista koronaviruspesäkkeistä, lähde paljastaa.

Myös toinen ET Onlinen lähde sanoo, että Willis pitää päivittäin yhteyttä vaimoonsa ja pieniin tyttäriinsä, eikä erossa oleminen ole heille sen erikoisempaa.

– Bruce ja Demi päättivät jäädä karanteeniin yhdessä, koska he eivät tahtoneet ottaa riskejä. He ovat pysytelleet yhdessä, eivätkä ole tavanneet ketään muita. Bruce ei ole vaimonsa ja pienten lastensa kanssa, mutta tässä tilanteessa se on ymmärrettävää, lähteet perustelevat ja kertovat, että myös Willisin entisen ja nykyisen vaimon välit ovat aina olleet erittäin hyvät ja läheiset.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja