Ex-pari Demi Mooren ja Bruce Willisin karanteeni pöyristytti fanit – näin kommentoi toimintatähden nykyinen vaimo

1:54
Korona pähkinänkuoressa – tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta

Fanit hämmästelevät, miksi Bruce Willis viettää karanteenia ex-vaimonsa Demi Mooren kanssa sen sijaan että olisi nykyisen vaimonsa ja pienten lastensa seurassa.

Hollywoodin entinen superpari Demi Moore, 57, ja Bruce Willis, 65, ovat vetäytyneet koronakaranteeniin yhdessä kolmen aikuisen tyttärensä ja näiden puolisojen kanssa.

Vuonna 2000 eronneen parin karanteenista on nähty maistiaisia sosiaalisessa mediassa. Perhe on muun muassa poseerannut samanlaisissa yöasuissa ja viime viikolla toimintatähti Willis ja 31-vuotias esikoinen Rumer ajelivat Tallulahin, 26, pään kaljuksi ja ottivat näyttäviä kuvia muodonmuutoksesta.

Nyt Moore on julkaissut jälleen uuden, seesteisen kuvan kotikaranteenista. Kuvassa koko perhe lukee lampaantaljoilla istuen samaa kirjaa.

Monet fanit ovat olleet innoissaan siitä, että ex-pari viettää aikaa yhdessä perheenä. Toiset sen sijaan ovat hämmästelleet tilannetta, sillä Willisillä ja tämän nykyisellä puolisolla Emma Heming Willisillä on 8- ja 5-vuotiaat tyttäret Mabel ja Evelyn, eikä heitä ole karanteenikuvissa näkynyt.

– Miksi Bruce ei ole vaimonsa ja pienempien lapsiensa kanssa? kommenteissa hämmästeltiin.

– Söpöä, mutta missä on Brucen vaimo? toinen kummasteli ja sai vastauksen toiselta fanilta:

– Se on aika ilmeinen kysymys, joka nyt tulee mieleen monilla ihmisillä.

Emma Heming Willisillä, 41, ei kuitenkaan ainakaan somekommenttiensa perusteella vaikuttaisi olevan mitään ex-parin karanteenia vastaan.

–Parhaimmillanne! Rakastan teitä ja kaipaan teitä! hän kommentoi useiden sydän-emojien kera Mooren aikaisempaan Instagram-julkaisuun, jossa perhe poseerasi raidallisissa yöasuissa.

Moore ja Willis olivat naimisissa vuosina 1987–2000. Willis ja Heming Willis avioituivat puolestaan vuonna 2009. Pari vietti maaliskuussa 11. hääpäiväänsä.

Heming Willis julkaisi hääpäivän kunniaksi Instagramissa hauskan kuvan, jossa pariskunta on vuoristoradan kyydissä.

– Melkoinen matka! hän kommentoi ja käytti muun muassa tunnistetta ystäviä loppuun asti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja