Ex-aviopari Bruce Willis ja Demi Moore yhdessä lastensa kanssa karanteenissa – pukeutuivat samanlaisiin yöpaitoihin

Ex-pariskunta pitää perheensä yhdessä koronapandemian aikana.

Hollywood-näyttelijät Demi Moore jaBruce Willispitävät perheenä yhtä, vaikka heidän erosta onkin aikaa jo parikymmentä vuotta. 

People-lehden lähteen mukaan kaksikko yhdisti voimansa koronakriisin aikana ja päättivät viettää omaehtoista kotikaranteenia yhdessä. 

Vahvistus väitteelle tuli, kun ex-pariskunnan tytär Tallulah julkaisi perheestä kuvan Instagram-tilillään. Kuvassa Moore, Willis, heidän tyttärensä Scout ja elokuvaohjaaja Dillon Buss poseeraavat samanlaisissa, raidallisissa yöpuvuissa. Jopa koiralla on samanlainen asu päällään.

– Kaaoottisesti neutraali, Tallulah kirjoittaa.

Ex-pariskunnalla on kolme tytärtä. 26-vuotiaan Tallulahin, 28-vuotiaan Scoutin lisäksi heillä on myös 31-vuotias tytär Rumer

Moorella on ollut liitto myös näyttelijä Ashton Kutcherin kanssa. Moore kertoi vuonna 2019 ilmestyneessä Inside Out Moore -kirjassaan Kutcherin  painostaneen häntä harrastamaan kolmen kimppaa toisen naisen kanssa. Heidän suhteeseensa kuului kolmas henkilö kaksi kertaa, mikä Mooren mukaan oli suuri virhe. Myöhemmin kävi ilmi, että Kutcher oli pettänyt Moorea kahden naisen kanssa. 
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja