Kohupelaaja Susanna Tapani palasi – teki jäätävän suorituksen Naisleijonien murskajaisissa

Ihastele Susanna Tapanin upea maali Japania vastaan tästä!

Hääkohun jälkeen tositoimiin palannut Susanna Tapani säväytti häikäisevällä maalillaan, kun Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue murskasi Japanin MM-kisojen alkulohko-ottelussa lukemin 9–3. 

Tapani jätti Suomen edellisen ottelun väliin mentyään ystävänsä häihin, minkä jälkeen tähtihyökkääjä oli kohun silmässä. Nyt Tapani oli jälleen askissa, ja tarjosi komean näytön taidoistaan Tanskan Herningissä pelatussa ottelussa.

Tapani viimeisteli Suomen avauserässä 2–1-johtoon vietyään kaksi Japanin puolustajaa ensin täysin teelle. Hän päätti päättäväisen nousunsa maalille peippailemalla vielä Japanin veräjänvartijan Miyy Masuharan vipuun ja lyömällä pelivälineen vaivattoman näköisesti häkkiin.

Tapanin taiteilema maali näkyy ylälaidan videolla.

Joukkueiden välinen tasoero kävi ottelun aikana armotta selväksi, ja numerot repsahtivat isoiksi. Suomen maaleista vastasivat Tapanin ohella Sofianna Sundelin, Petra NieminenNelli Laitinen, Sini Karjalainen ja kahdesti viimeistelleet Viivi Vainikka sekä Elisa Holopainen.

Voitto oli Naisleijonille turnauksen ensimmäinen. Edellisistä otteluista tilillä oli tappiot Kanadalle ja Yhdysvalloille.

Suomi päättää alkulohkon kohtaamalla Sveitsin huomenna tiistaina.

Lue myös:

    Uusimmat