Kohu yltyy: Manchester Unitedilta tyly ilmoitus 85 miljoonan euron tähtipelaajalle

Jadon Sanchon tulevaisuus Manchester Unitedissa näyttää entistä epävarmemmalta. Manchesterilainen jalkapalloseura ilmoitti torstaina kotisivuillaan, että Sancho harjoittelee muusta ryhmästä erillään, kunnes "joukkueen kurinpitoon liittyvä ongelma" on ratkaistu.

Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag jätti Sanchon, 23, aiemmin syyskuussa pelatussa Arsenal-vierasottelussa kokoonpanon ulkopuolelle. Päävalmentaja perusteli ratkaisuaan Sanchon heikoilla suorituksilla harjoituksissa.

Sen jälkeen Sancho julkaisi sosiaalisessa mediassa tiukkasävyisen viestin, jossa hän muun muassa väitti joutuneensa "syntipukiksi jo pitkään". Sancho on poistanut viestinsä.

Sancho siirtyi kaksi vuotta sitten Borussia Dortmundista Unitediin peräti 73 miljoonalla punnalla eli noin 85 miljoonalla eurolla. Laitapelaaja ei ole kuitenkaan täyttänyt suuria odotuksia manchesteriläisseurassa.

Sancho on pelannut Englannin miesten maajoukkueessa 23 ottelua ja oli mukana vuoden 2021 EM-kisoissa, joissa Englanti eteni loppuotteluun.

Lue myös:

    Uusimmat