Klassikkokorun uusi tuleminen – näin käytät helmiä trendikkäästi

Hienostuneet helmet irrottelevat nyt kekseliäissä, erikoisemmissa koruissa.

Helmet löytynevät joka naisen korulippaasta ja ne tulevat muotiin kerta toisensa jälkeen. Taas niitä näkyy: niin blogeissa kuin punaisella matollakaan voi taas bongailla helmikoruja ja -koristuksia.  Tällä kertaa klassikko kuitenkin yllättää pelkistetyn moderneissa koruissa, jumbo-koossa ja kekseliäissä muodoissa.

Helmet huokuvat tietynlaista aristokraattisuutta, mutta tätimäisyys karisee, kun ne yhdistetään yllättävästi. Helmet tuovat kontrastia esimerkiksi mustaan nahkaan yhdistettynä. Pitkiä helminauhoja kootaan nyt kasoiksi kaulalle Coco Chanelin henkeen.

Helmet leikittelevät myös korvakoruissa. Diorin muotitalon Mise en Dior -kokoelman tuplahelmikorvikorut ovat kekseliäs ja moderni muunnos perinteisistä helmikorviksista, ja ne on nähty jo usealla tähdellä.

Näyttelijätär Jennifer Lawrence poseeraa Diorin mainoskasvona.

Yksi isoimpia trendejä ovat megakokoiset helmet, jotka pääsevät parhaiten oikeuksiinsa moderneissa, yksinkertaisissa koruissa. Yksi tai kaksi tarpeeksi isoa helmeä riittävät siron korun katseenvangitsijoiksi.

Vuoden nuorena suunnittelijana Elle Style Awardsissa palkittu Piia Emilia asusti juhla-asunsa Glitterin näyttävällä helmikorulla.

Kokeile trendiä – poimi shoppailuvinkit!

Diorin korvakorut maksavat vähintään lomamatkan verran, mutta esimerkiksi Ryan Storerin kokoelmista löytyy laadukkaita ja kohtuuhintaisempia, muodin alloonharjalla seilaavia helmikoruja. Poimimme helmilöytöjä verkkokaupoista!

Ryan Storerin kaunis sormus, Net-a-porter.com, 165 e

Ryan Storerin kaulakoru, Net-a-porter.com, 235 e

Lue myös:

    Uusimmat