Mainos

KL: Uudenlainen verkkokauppa suomalaiseen makuun – "Tässä ei ole välikäsiä"

Suomalaiset rohmuavat tunnetusti halpoja kiinalaistuotteita verkkokaupoista, mutta miltä kuulostaisi vielä halvemmat hinnat?

Vastaus saattaa löytyä puhelimen sovelluskaupasta, sillä Kauppalehti kertoo kalifornialaisesta Wish-sovelluksesta, joka pyrkii yhdistämään kiinalaiset halpatuotteet ja länsimaiset kuluttajat suoraan toisiinsa, siten ettei ylimääräisiä välikäsiä pääsisi syntymään.

Wish-verkkokauppa toimii siten, että tavaroiden valmistajat lisäävät tuotteet suoraan myyntiin Wishin verkkokauppaan. Näin valmistajan ja kuluttajan välille ei pääse syntymään erillistä myyjää, joka luonnollisesti ottaisi itselleen palkkion. Aivan ilman välityspalkkiota sovelluksella ei kuitenkaan voi kauppoja tehdä, sillä Wish veloittaa jokaisesta ostosta itselleen 15 prosentin palkkion.

– Tässä ei ole välikäsiä, yksi yrityksen perustajista, Peter Szulczewski sanoi vuonna 2016 julkaistussa Wiredin haastattelussa.

Kauppalehden mukaan sovelluksen hinnat ovat alhaiset. Wishin kautta voi tavaraa tilata myös Suomeen alhaisilla toimituskuluilla.

Kalifornialaisyrityksen kautta on tehty viime vuosina miljardeja kauppoja, mutta sen perustajat ovat olleet hyvin vaiteliaita julkisuudessa, lehti kertoo jutussaan.

Lähde: Kauppalehti

***

7:20

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.