Kiusasiko Ott Tänak Kalle Rovanperää? "Ei siellä linjojakaan ollut"

1:20
Kalle Rovanperä oli tyytyväinen viidenteen sijaansa perjantaina Meksikossa.

Kalle Rovaperä oli tyytyväinen viidenteen sijaansa Meksikon rallin perjantaipäivän päätteeksi. Turbonsa hajoittaneen Ott Tänakin vauhti oli sen sijaan todella verkkaista, mikä ihmetytti loppupäivästä. Tänak ajoi kärjessä, ja on mahdollista, että hän hidasteli tahallaan, jotta perässä tuleva Kalle Rovanperä ei hyötyisi hänen ajolinjoistaan.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
C Moressa!

Kroatian MM-ralli 20.-23.4.

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

– Kai niiden auto ihan normisti toimi, Rovanperä pohti Tänakin vauhtia perjantaina.

Tänakilta hajosi perjantaiaamuna autosta turbo, minkä takia hän jäi kolmannella erikoiskokeella kärkeen vajaat kahdeksan minuuttia. Iltapäivän ajoissa auton piti olla kunnossa, mutta eroa kertyi siitä huolimatta kärkeen yhteensä noin puolitoista minuuttia viidellä pätkällä.

Esiin nousi skenaario, jossa Tänak hidastelisi tahallaan, jotta hänen ajolinjoistaan ei olisi mitään hyötyä takana tulevalle Kalle Rovanperälle.

– Ei se hirveän kovia aikoja ajanut, mutta ei meillä hirveästi siellä linjojakaan ollut, Rovanperä kertoi.

Rovanperä lähtee lauantaihin noin minuutin takamatkalta kärjessä ajavaan Esapekka Lappiin nähden. Hallitsevan maailmanmestarin tavoite on lähteä kuromaan edellä ajavien etumatkaa kiinni.

– Toivottavasti pystytään taistelemaan niiden kanssa, ketkä siinä lähellä on. Lähdetään kirimään se mitä pystytään, Rovanperä suunnitteli.

Katso Rovanperän koko haastattelu pääkuvan videolta. 


Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja