Mainos

Kissanomistaja varoittaa yllättävästä vaarasta: "En voinut uskoa, että niin pieni asia voisi aiheuttaa niin suurta vahinkoa"

Narulla leikkiminen vei kissan vaativaan leikkaukseen.

Kaksivuotias kissa nimeltä Spud oli leikkimässä puolitoistametrisellä narulla, kun yhtäkkiä se päätti hotkia narun parempiin suihin. Kissa sai narun syönnistä melkoisen opetuksen, sillä elimistöön kulkeutunut naru aiheutti sille todellisen hengenvaaran.

Spudin vakava tila selvisi, kun sen omistaja Phoebe Mills, 24, vei kissan eläinlääkäriin muuttuneen käytöksen vuoksi. Lääkäri ei vielä tässä vaiheessa huomannut narua, vaan määräsi ahmattina tunnetulle kissalle antibiootteja. Omistaja kertoo kissan syövän aina kukkia ja muita asioita, eikä hänelle tullut mieleenkään, että tällä kertaa voisi olla tosi kyseessä.

Pieni asia aiheutti suurta tuhoa 

Eräänä päivänä tilanteen vakavuus kuitenkin paljastui, kun omistaja huomasi narun toisen pään roikkuvan ulkona kissan takapuolesta. Kun naru oli vielä muutaman päivän päästä paikoillaan, hän vei Spudin takaisin eläinlääkärin vastaanotolle.

Tällä kertaa eläinlääkäri sai selville, että naru oli kietoutunut kissan kielen ympärille ja kulkeutunut koko elimistön läpi aina peräsuoleen saakka. Tilanne tarvitsisi vaativan leikkauksen. 

– Aloin panikoimaan toden teolla. En aluksi uskonut tilanteen vakavuuteen ja olin huolissani operaation suuruudesta. Sen pieneen suolistoon tehtiin kolme viiltoa ja sen täytyi jäädä yöksi tarkkailuun.

– En voinut millään uskoa, että niin pieni asia voisi aiheuttaa niin suurta vahinkoa, Mills lisää.

Kissa oli kuitenkin onnekas, eikä naru ollut vahingoittanut sen sisäelimiä. Muutaman päivän toipumisajan jälkeen kissa oli jälleen oma iloinen itsensä. Suuren operaation jälkeen Mills kertoo olevansa äärimmäisen onnellinen siitä, että hänen lemmikkinsä on elossa.

Vaikka kaikki päättyi onnellisesti, sekä omistaja että kissa saivat tapahtuneesta opetuksen. Mills kehottaakin kaikkia omistajia tarkkailemaan, millä kissat oikein leikkivät.

Katso videolta, milloin lemmikin kunnosta kannattaa huolestua. 

2:10

Lähde: CatersNews/MVPhotos

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.