Kirsi Alm-Siiralta tärkeä neuvo tanssikisaan lähtevälle Pekka Poudalle: "Pidä huolta parisuhteestasi"

Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkiohjelmaa tulevana syksynä tähdittävä meteorologi Pekka Pouta paljastaa saaneensa kullanarvoisen neuvon tanssikisaa varten kollegaltaan, uutisankkuri Kirsi Alm-Siiralta.

Maikkarin rakastettu meteorologi Pekka Pouta, 50, nähdään tänä syksynä säästudion lisäksi myös tanssistudiolla. Pekka on saanut jo hieman sisäpiiritietoa tulevasta kollegaltaan, uutisankkuri Kirsi Alm-Siiralta, joka tuli toiseksi kisassa.

– Kirsi sanoi, että pidä huolta parisuhteestasi. Kotona sinua ei tule kovin paljon näkymään, Pekka nauraa.

"Olen kokeillut pilatesta"

Meteorologiominaisuuksiensa lisäksi hersyvänä hevimiehenä ja musadiggarina tunnettu mies on valmistautunut kovaan työmäärään, eikä kestävyyskuntokaan ole aivan huonoimmasta päästä.

– Vartalonhallinta on sitten ihan toinen juttu. En ole koskaan tehnyt mitään siihen liittyvää. Paitsi kerran taisin joogata. Ja olen kokeillut pilatesta! Pouta nauraa.

Vaikka tuleva tanssitähti ilmaantuu lähes päivittäin kertomaan suomalaisille säästä, harva lopulta tietää, millainen mies oikeasti on. Uusia puolia hänestä tullaan siis varmasti näkemään.

– Itse sanoisin, että olen hiukka verkkaisen hidas ja aika punk-henkinen. Vaihtelunhaluinen, Pouta tuumii.

"Pekka on hillitön!"

Pekan tanssiopettajalla Jutta Heleniuksella on riittänyt kiirettä opetus- ja koreografitöiden välillä puikkelehtiessaan. Viime kesänä hänet nähtiin myös miehensä Samin kanssa Kaunis Veera -musikaalissa. Tanssiopettaja on hurmaantunut oppilaastaan.

– Pekka on hillitön! Siis aivan mahtava tapaus, jonka huumori kukkii. Ihan huimaa, että saan opettaa juuri häntä, Helenius iloitsee.

Meteorologin vaihtelunhalu tulee ilmi myös tavoitteessa: mennä mahdollisimman pitkälle ja muuttua mahdollisimman paljon.

 – Oppiminen on muuttumista. Laaja oppiminen on siis käytännössä sitä, että ihminen muuttuu jollain tavalla, Pouta toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 16.9. klo 19.30 alkaen.
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja