Kaikkien aikojen hurjin tanssikausi? Keskeytyksiä, loukkaantumisia ja dramaattinen pyörtyminen

Tanssii Tähtien Kanssa -juhlakauteen on mahtunut toinen toistaan dramaattisimpia käänteitä. 

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun juhlakausi on ollut täynnä dramaattisia käänteitä. Kymmenen uutta tähtioppilasta otti vastaan suuren haasteen tammikuussa 2017. Huippulahjakkaiden tanssinopettajien johdolla tähtikaarti aloitti rankan treeniputken.

Valitettavasti loukkaantumisilta tai muilta dramaattisilta käänteiltä ei vältytty tälläkään kaudella. 

1. Kirsi Alm-Siira pyörtyi kesken suoran lähetyksen 

Neljännessä suorassa lähetyksessä nähtiin dramaattinen käänne, kun Maikkarin uutisankkuri Kirsi Alm-Siira pyörtyi tanssiesityksensä päätteeksi.

Alm-Siira kuunteli yhdessä Marko Keräsen kanssa tuomareiden kommentteja, kun hän menetti tajuntansa hetkellisesti. 

Alm-Siira tokeni kuitenkin nopeasti ja pääsi lepäämään takahuoneeseen. Hänen vointinsa on jo parempi. 

Pitkät päivät ja kulisseissa jylläävä vatsapöpö ovat verottaneet tanssijoiden voimia. 

– Kiku huojui edes taakse. En saanut hänestä otetta kunnolla tanssin aikana, Marko Keränen kertoi Vappu Pimiälle suorassa lähetyksessä. 

2. Kasmir keskeytti tanssikisan 

Kasmir on päätti maaliskuun alussa yhdessä MTV3:n kanssa, että hän jättää Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun kesken taatakseen sekä tanssijoille että työryhmälle täyden työrauhan. 

– Tanssit on nyt tanssittu. Hieno kokemus Tanssii Tähtien Kanssa jää osaltani lyhyemmäksi kuin toivoin. Oli mahtava kokemus saada osallistua kisaan. Suurkiitos koko loistavalle ryhmälle, jolle toivon nyt työrauhaa suorituksiinsa, Kasmir kommentoi päätöstä lopettaa tanssikisassa.

Kasmir nousi tuolloin lehtien otsikkoihin Axl Smithin salakatseluvyyhtiä koskevan oikeudenkäynnin yhteydessä.

3. Laura Malmivaara jätti kisan kesken loukkaantumisen vuoksi

Laura Malmivaaran luu katkesi pari tuntia ennen suoraa TTK-lähetystä:"En olisi mitenkään halunnut lopettaa" 1:42

Malmivaaran käsi kolahti hänen tanssiopettajansa Mikko Ahdin käteen harjoituksissa. Sunnuntai-illan suorassa lähetyksessä nainen kertoi asiasta yleisölle.

– Vaikea puhua, koska on ollut rankka päivä tänään. Harjoituksissa lyötiin kätemme yhteen Mikon kanssa, oikein kuvainnollisesti isosti. Murtui koko käsiluu, Malmivaara kuvaili.

– Harmittaa niin paljon, että koko päivä on mennyt itkiessä. 

4. Tähtitanssija nousi lavalle pahoinvoivana 

Ali Jahangirin tanssivalmentaja Saana Akiola kärsi kauden neljännessä livelähetyksessä noroviruksesta ja joutui nousemaan lavalle pahoinvoivana. Sen lisäksi Jahangiri ja Akiola vielä putosivat tanssikilpailusta lähetyksen lopuksi. 

– Se oli ihan hirveä päivä! Sen lisäksi, että minulla oli niin hirveä olo, tuli vielä se pudotus. Se kaikki oli vähän liikaa. En kuitenkaan usko, että putoaminen oli pahoinvoinnistani kiinni, hän kommentoi.

Hän kertoo, että ei muista itse esiintymistilanteesta mitään. Hän vietti suurimman osan livelähetyksestä takahuoneessa lepäämässä. Tanssilavalle hän kuitenkin nousi päättäväisenä. 

– Jotenkin sain adrenaliinista voimaa nousta lavalle. Kroppa hoiti homman, mutta itse olin kyllä ihan taju kankaalla. En muista tanssista mitään. Olen ajatellut vain tilanteesta selviytymistä, Akiola muisteli.

Kaikesta huolimatta huikea tanssikevät huipentuu 23.4. nähtävään finaaliin, jossa tanssivat vastakkain näyttelijä Anna-Maija Tuokko ja uutisankkuri Kirsi Alm-Siira. 

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.20. Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla lauantaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat