Mainos

Kirjekuusi

Tämän kalenterin runkona on käytetty kahta paksua metallilankaa, jotka on punottu toisiinsa ohuella metallilangalla. Pienet kirjekuoret on taivutettu hopeisesta paperista ja kiinnitetty pienillä metallilangasta muotoilluilla s-koukuilla kiinni kuuseen. Kuusi on koristeltu helminauhalla, joka on valmistettu pujottamalla hopeisia helmiä ohueen metallilankaan.

Omenakalenteri

Tämän yllätyksiä täynnä olevan omenakalenterin voit laittaa joko oveen tai kattoon luomaan joulun tunnelmaa.

Tarvikkeet :
- punaista huopaa
- vihreää paperinarua
- neula
- DMC-muliinilankaa
- Valkoista kohoväriä
- puurengas O 10 cm
- vihreää askartelumaalia
- sivellin
- sakset


1. Leikkaa kaksinkertaisesta huovasta pyöreäpohjainen pussukka. Ompele palat toisiinsa muliinilangalla, jätä yläosa ompelematta. Tee 24 kpl eri kokoista pussukkaa.
2. Tee valkoisella kohovärillä numerot pussukoihin ja anna kuivua. Kohota kohoväri kuuden tunnin kuluttua silittämällä nurjalta puolelta pehmeää alustaa vasten.
3. Maalaa puurengas vihreällä askartelumaalilla.
4. Sujauta pussukoihin pieni yllätys ja sulje pussukat palalla paperinarua. Avaa paperinarun päät lehdiksi ja sido pitempi paperinaru kiinni pussukkaan ja toinen pää kiinni puurenkaaseen.

Metallilankakalenteri

Metallilankakalenterin tyhjät tulitikkuaskit on päällystetty valkoisella lastusatiininauhalla. Tulitikkurasioiden päällä olevat puiset tähtifiguurit on maalattu hopeisella askartelumaalilla ja valmiit rasiat on kiinnitetty paksuun metallilankaan.


Mallit ja materiaalit: Sinooperi Oy p. 09-348 4466

(t.i.l.a. osa 24, 17.11.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.