Kirja-asiantuntija: Tämä on kaikkien aikojen paras rakastelukohtaus

Studio55.fi:n lukupiirin isäntä Stig-Björn Nyberg paljastaa, minkä kirjan rakastelukohtaus on hänen mielestään paras koskaan lukemansa.

Lukupiirin isäntä, kirjallisuuden asiantuntija Stig-Björn Nyberg nosti lähetyksessä esiin Nina Hurman esikoiskirjan Yönpunainen höyhen.

– Syy, miksi otin tämän kirjan luettavaksi, oli se, että se kertoi 30-luvun Helsingistä, kuten Kalliosta ja Rööperistä. Hän on laittanut päähenkilönsä puhumaan sen ajan stadin slangia, ja se on ihan mielenkiintoista.

– Mutta se, mikä minua hätkähdytti tässä kirjassa, on että kun olen lukenut satoja ja satoja rakastelukohtauksia eri kirjoissa, niin tässä on jotain sensuellia, Nyberg sanoo.

Kirjan rakkauskohtauksessa päähenkilö, nuori nainen Rouge, sekä poliisi Korpela päätyvät sänkyyn.

– Siinä Rouge kertoo, mitä hän tuntee, kun he rakastelevat. En ole koskaan lukenut niin sensuellia rakastelukohtausta, se on monta sivua pitkäkin.

– Mietin tätä kirjaa lukiessani, että onko tämä nyt näin, että tämä nuori kirjailija kertoo siitä, mitä hän oli itse kokenut hetki sitten, koska se oli niin elävästi ja kiihottavasti kirjoitettu.

– Tämä oli mielenkiintoinen ja hyvä kirja, ja sanoisin, että paras rakastelukohtaus, mitä olen koskaan lukenut, niin kotimaisissa kuin ulkomaisissa kirjoissa. Kannattaa lukea, Nyberg sanoo.

Klikkaa kuvaa ja katso lähetyksestä, mitä muita teoksia Stig-Björn Nyberg suosittelee.

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat