Kiristäjä uhkaili Sannan ja Johnin seksivideoilla – "Se oli tyyliin Sannan imemiskoulua"

Sanna ja John Guidetti kokivat karmean tilanteen, kun Ruotsin jalkapallomaajoukkueen pelaaja unohti vuosia takaperin puhelimensa hotellille. Kiristäjä uhkasi vuotaa heidän seksivideonsa julki.

Tapahtumat ajoittuvat aikaan, jolloin vaikuttaja Sanna Guidetti asui jalkapalloammattilaisen John Guidettin kanssa Manchesterissa. Pariskunta oli vierailemassa Tukholmassa, ja John Guidettilta jäi puhelin hotellille.

– Kyllä, hänen puhelimessaan oli joitain videoita. Hän pudotti sen sänkyjen väliin ja unohti sen hotellille, koska hänellä oli kaksi puhelinta eikä hän ajatellut sitä, Sanna Guidetti kertoi Expressenin mukaan Högt i tak -podcastissa.

Kaksi viikkoa myöhemmin kiristäjä otti yhteyttä. Hän halusi rahaa vastineeksi, jottei vuotaisi puhelimen sisältöä.

– John ei kertonut minulle tästä, koska hän tiesi, että panikoisin. Hän puhui hänen ihmisilleen, jotka puhuivat joillekin, mikä johti siihen, että tuntemamme henkilö meni tapaamaan tämän henkilön ja ehkä uhkailemaan vähän takaisin, jotta saimme puhelimen takaisin.

Sanna pohti, että henkilö olisi rahasta huolimatta voinut tallentaa videot. Muuten hän olisi ollut valmis kaivamaan kuvetta.

 "Olimme nuoria"

Puhelimessa oli Sanna Guidettin, 30, kertomuksen perusteella niin sanotusti kovaa materiaalia, "yhtä sun toista", ja sisältöä haluttiin hänen mukaansa kaiketi vuotaa runsaasti.

– Luoja, en tiedä, voinko sanoa tätä, mutta olimme nuoria. Okei, se oli tyyliin Sannan imemiskoulua, hän sanoi nauraen.

Tätä nykyä 31-vuotias ruotsalaishyökkääjä John Guidetti oli Manchester Cityssä kirjoilla 2008–15. Hän vietti City-ajoistaan suuren osan lainalla eri seuroissa. Viime vuodesta lähtien hän on edustanut kotimaassaan AIK:ta.

John Guidetti on pelannut Ruotsin A-maajoukkueessa 29 ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat