Kipinä kateissa? Asiantuntija vinkkaa: Näin saatte seksielämänne taas kukoistamaan!

Asiantuntijan mukaan kipinän palauttaminen suhteeseen ei vaadi monimutkaisia konsteja. Muutamalla yksinkertaisella asialla pääsee jo pitkälle. 

Jos sinä ja kumppanisi istutte nykyisin mieluummin vierekkäin sohvalla kuin harrastatte seksiä, ei huolta. On täysin luonnollista, että alkuhuuman jälkeen myös seksikerrat vähenevät.

Rakkaus- ja parisuhdeasiantuntija Pepper Schwartzin mukaan seksielämä alkaa hiljentyä tyypillisesti vuoden kuluessa naimisiinmenosta tai yhteen muutosta. Vaikka jokainen pariskunta ja suhde on erilainen, tämä yleinen ongelma on lähes aina ratkaistavissa.

Kauniit sanat lisäävät tunnetta välillenne

Schwartzin mukaan uutuudenviehätys on asia, joka piti seksielämänne viriilinä alkuaikoina, ja se on myös asia, jolla seksielämä on mahdollista nostaa uuteen kukoistukseensa. Käytännössä tämä tarkoittaa pukeutumistyylin, alusasujen, lomapaikan tai huoneen, jossa yleensä harrastatte seksiä, vaihtamista.

– Vaihtakaa nämä silloin tällöin! Toinen asia on varmistaa, että sanotte toisillenne asioita, jotka lämmittävät sydämiänne, asiantuntija neuvoo. 

Nainen ei suinkaan kehota lepertelemään kumppanin korvaan pelkkiä siirapilla kuorrutettuja sanoja, vaan kauniita ajatuksia, joita todella tarkoitat. "Olen onnellinen kanssasi.""Piristyin heti, kun näin sinut ovella."

– Nämä ovat asioita, jotka palauttavat energian ja tunteen takaisin suhteeseenne, Schwatz toteaa.

Schwartzin mukaan ei ole olemassa tiettyä määrää, jonka verran pariskuntien tulisi harrastaa seksiä ollakseen onnellisia. Kaikkien ”normaalit” ovat erilaisia. Naisen mukaan niin kauan, kun suhteen molemmat osapuolet tuntevat rakkautta ja yhteyttä toisiaan kohtaan, seksikertojen määrällä ei ole merkitystä.

Lähde: Popsugar

***

2:05

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja